søndag 6. oktober 2013

UKEløpet

Foto: UKA
I går gikk UKEløpet, som ble nevnt i forrige innlegg, av stabelen i dødens dal. Fra SiT Idrett stillte Klara, Randi og Astrid opp, tre spreke og flotte jenter. Løpet hadde start i dødens dal, gikk ned over øya, over broen ved spektrum, langs kalvskinnet, over marinen og bybroen, opp sykkelheisbakken, over festningen og ned igjen til dødens dal. 

UKEløpet var første av en rekke arrangementer knyttet til UKEligaen. Andre aktiviteter som inngår under UKEligaen er NM i stolleken som foregår lørdag 12.oktober, Gjett hvem 19.oktober, Youtube-battle mandag 21.oktober og Rumpeldunk lørdag 26.oktober. Gikk du glipp av sjansen til å slå dine argeste konkurrenter under løpet i går, har du i hvertfall flere sjanser til å vise hva du er god for. 

Fine og spreke SiT-jenter!


Randi, Klara og Astrid klare til start - fulle av energi!

Superspreke jenter!

"Ukeløpet 2013 ble mitt andre løp noensinne, og var en ganske annerledes opplevelse enn Jentebølgen tidligere i år. Løypa var tildels den samme, men litt lengre (6,4 km kontra 5 km) og det ekstra strekket besto mye av oppoverbakker, blant annet den fryktede Brubakken (sykkelheisbakken) på Bakklandet opp til Kristiansten festning. Dette kombinert med at deltakerne i stor grad var særdeles spreke (både gutter og jenter) gjorde at det ble et litt tøffere løp. Men da også fullført med ekstra mestringsfølelse og stolthet!
Oppmøtet for løpet var ikke veldig stort - og litt overraskende virket det som om deltakerne tok løpet ganske seriøst. Det var tre gutter som stilte med ballonger og sannsynligvis noe promille, men ellers ikke mye show. Vi var tre SiT-instruktører som løp, og det var kjempestas at Randi kom i mål som første jente! Jeg og Klara holdt oss ganske tett sammen hele løpet, og byttet på å være først ettersom den andre måtte stoppe og knytte skolissene (Randi hadde vært forutseende og knyttet dobbelt i forkant!). 
Alt i alt, moro med løp, og ekstra gøy når en av våre egne vant! Heia SiT Idrett!" - Astrid

Vinner av jenteklassen - vår egen Randi!
"Jeg syntes det var veldig bra av UKA å arrangere noe slikt. Det var gratis og alle kunne delta uansett alder og kondisjonsmessig utgangspunkt. Et løp som ikke bare satte fokus på å vinne eller tape, men på å delta og ha det gøy.
Jeg liker å drive forskjellige idretter når det både er sosialt og en fysisk gevinst. Men når studentkassen ikke strekker til løp som birken og maraton over hele det ganske land så er det greit at UKA arrangerer noe for oss som ønsker å konkurrere.
Det var god stemning langs løypa så dette kan absolutt anbefales på det sterkeste til alle under uka 2015!" - Klara

"Har ikke deltatt på UKEløpet før, så jeg var ganske spent før start med tanke på hvor hardt det kom til å bli. Var heller ikke skikkelig kjent med løypa. Løpet var sinnsykt tungt, men utrolig artig. Mye folk og god stemning! Jeg hadde egentlig ikke tenkt noe på å delta. Klara må ta mye av æren for at vi var med Intiativet fra UKAs side er veldig positivt. Det er bra at det er fokus på aktivitet i løpet av UKA også." - Randi

Jeg er stolt av de flotte jentene som gjennomførte løpet med stil - og spesielt kult var det at Randi vant jenteklassen :)

Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar