torsdag 3. oktober 2013

UKA-13 & UKAaktiviteter

Spreke skilt viser deg veien!
Som de fleste studenter og andre har fått med seg, starter offisielt norges største kulturfestival, UKA-13, i dag. Festivalen varer fra torsdag 03.oktober til søndag 27. oktober, og 25 spennende dager står for døren.

UKA byr på mye fest og morro for Trondheims befolkning, og spesielt for studentene. Men heldigvis er det ikke bare tilbud om fest og morro på årets UKAprogram. Det florerer også av kurs og andre spennende aktiviteter man kan være med på, og SiT er faktisk en av UKAs hovedsamarbeidspartnere.

Enten du er med som frivillig på UKA eller ikke, har du mye godt i vente de neste ukene. Og det er bare å sjekke ut nettsiden til UKA for en oversikt over hva du kan være med på. UKA byr på både revy, kurs, konserter og mange andre artige eventer. Mye er allerede utsolgt, men det gjenstår også plasser og billetter til en rekke spennende og morsome arrangementer.


Trondheim by er kledd i ukefarger og skaper ukefølelse hvor enn man går! 

Jeg oppfordrer blant annet dere, Trondheims sprekeste studenter, veldig til å delta på UKEløpet førstkommende lørdag 05.oktober. UKEløpet er 6,4 km langt og har start og målgang i Dødens Dal på nedsiden av Gløshaugen. Registreringen starter kl. 10.00, og selve løpet kl. 11.00. Runden går ned på øya, gjennom marinen og over festningen. Du kan enten melde deg på individuelt eller som lag. Bli med på morroa og meld deg på med en venninne, en kompis, linjeforeningen, idrettslaget ditt eller alene for den saks skyld!

"Dette er dagen for raske briller og tights. Dagen du kan ta hevn på de som tror de er bedre enn deg. Eller bare en dag der du kan trene sammen med venner, og konkurrere i god sportsånd." - UKEløpet

Du har kanskje sett denne påminnelsen i resepsjonen på Gløshaugen?

Et annet fint arrangement under UKA er årets TV-aksjon. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 20.oktober, og du kan være med på å samle inn penger til Nasjonalforeningen for folkehelsens arbeid med demens. TV-aksjonen er en riksdekkende innsamlingsaksjon i regi av NRK. Registrer deg med postnummer 7000 på blimed.no, og så er det bare å møte opp på studentersamfundet kl 16.00 søndag 20. oktober. Les mer om arrangementet her, og bli med og gjør en forskjell :) 

Bli med og gjør en forskjell søndag 20.oktober!

Selv om UKA kommer til å ta mye tid for mange fremover, enten du er med som frivillig eller ikke, så er det viktig å ikke glemme de fine hverdagsrutinene våre helt. Prøv å få til de treningsøktene du pleier, husk å spise sunt og godt, og ikke minst sov nok - gi kroppen det overskuddet den trenger for å kunne ha det ekstra morsomt under UKA!

UKA er både gode opplevelser og nye erfaringer - bli med på årets festival og la tiden opphøre :)



Nina

2 kommentarer:

  1. Jeg skal være bøssebærer i forbindelse med TV-aksjonen og oppfordrer alle andre til å det også:)

    SvarSlett
  2. Det er så bra, Lene! Håper mange andre stiller som bøssebærere denne dagen også. Det er en viktig jobb for en god, og ikke minst viktig sak :)

    SvarSlett