søndag 30. mars 2014

SiT BeneFiT - vel gjennomført!

På fredag gikk SiT BeneFiT - trening med mening av stabelen for fjerde året på rad. Herligheten startet kl 15.30 i Armfeldtsalen på Gløshaugen Idrettssenter, og mange av våre sporty medlemmer var klare for 2,5 time med trening! Treningsmaratonet til inntekt for Aktiv mot kreft ble igjen en kjempestor suksess!

I forkant av eventen ble det solgt billetter, laget plakater og ordnet med energipåfyll til selve arrangementet. Alle som bidro til eventen jobbet frivillig, og vi er veldig fornøyde med både planleggingen og gjennomføringen av SiT BeneFiT 2014 :)


Flere av de ansatte her i sit idrett var til stede i god tid før arrangementet, og var travelt opptatt med å få alt ferdig til start. En spent og energisk atmosfære preget idrettsbygget, og vi lurte svært på hvor mange deltagere som kom til å møte opp. Scenen, lys og mikrofon ble testet ut - og så var det bare å vente til selve arrangementet skulle starte =)


Da klokken ble 15.30 var Armfeldtsalen stappfull, og både gutter og jenter var klare for en real kickstart på helgen - 2,5 time med trening for en god sak fløy av gårde. Både deltagerene og instruktørene gjorde en strålende innsats, og med samvittighetslagrene fyllt til topps gikk de fleste gode og slitne ut av salen med et stort smil om munnen da klokken slo seks :)

Til sammen klarte vi å samle inn 10150 kroner! Er ikke det fantastisk, så vet ikke jeg! Et godt bidrag til Aktiv mot kreft, slik at de kan fortsette sitt arbeid med å finansiere trenings- og aktivitetssentre for kreftpasienter! Takk skal dere ha for at dere bidro, alle sammen! :)


Først ut på programmet var Sindre og Marthe klare for å lede deltagerene gjennom en afrikanstinspirert dansekoreografi. God instruksjon og enkle og klare trinn gjorde det lett å henge med, også for oss som ikke er over gjennomsnittet gode til å danse! Herlige rytmer og morsomme kombinasjoner :)





Trine og Astrid storkoser seg

 Neste del på programmet var en god blanding av hardcore, puls og kickoff, som ble ledet av de to tøffe og dyktige instruktørene Marthe og Astrid. Pulsen gikk i været, og syren kjentes godt i kroppen etter gjentatte burpees og spensthopp. Herlig og effektiv trening!







Etter Marthe og Astrids tøffe styrke- og pulsdel var det klart for å shake og riste løs med Marit Anne. Vi danset oss gjennom en rekke energiske sanger, og jeg klarte ikke slutte å smile da vi danset til the way you make me feel av Michael Jackson :) Herlige kombinasjoner av ulike trinn og kule moves!




Etter at vi var ferdige med denne herlige dansebiten av programmet, ledet Marit Anne oss videre over i en flyt-del, med fokus på styrke, balanse, tøying og avspenning. En utrolig deilig avslutning på et fantatsisk morsomt og slitsomt treningsmaraton - og en perfekt start på helgen! 



Aktiv mot kreft sponset oss med t-skjorter som vi delte ut til de spreke deltagerene
Gladjentene Elisabeth og Karoline


Så glade blir man av å ha gjennomført SiT BeneFiT for fjerde året på rad
Ryddegjengen!
Da gjenstår det bare å takke alle dere som deltok, for bidraget og for innsatsen! Stemningen sto i taket fra start til slutt, og jeg gleder meg allerede til neste år :) Håper du syntes det var artig å trene for en god sak, og at du blir med neste år, du også! 

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar