fredag 31. mai 2013

Workout Åre

Sist helg tok fire av våre flotte instruktører turen til conventionen "Workout Åre". Workout Åre gikk av stabelen nå siste helgen i mai, akkurat som i fjor, og mener de arrangerer en helt unik treningshelg og at man ikke finner lignende i hele Sverige. 

Som deltager kunne man få med seg inspirerende treningsklasser instruert av Sveriges beste instruktører, samt foredrag og workshops. 

De fire sprekingene som dro fra SiT var Sindre (også denne ukens ansatt!), Heidi H, Lene og Camilla. Under kommer et oppsummerende intervju fra deres opplevelse av helgen. 


Hvorfor var dere med på convention?
For å få inspirasjon og påfyll. Alle skal lage nye timer i sommerferien så passet bra med friske ideer og ny kunnskap på tampen av semesteret. Noen av oss (Camilla og Lene) dro også til Åre i fjor, og var veldig fornøyde da!
Hvordan var helgen lagt opp?
Tidlig avreise fra Trondheim med tog fredags morgen. Første timen i Åre gikk av stabelen kl.4. Vi var med på 2-3 timer før vi benyttet oss av badeland og sauna world før en god middag. Lørdag morgen startet treningen allerede 08.00 med yoga for noen, og foredrag for andre. Noen av oss var med på hele 6 timer i løpet av dagen, før vi pyntet oss til festmiddag med alle deltagere, arrangører og presentører. Søndagen gikk i samme dur. Vi føk frem og tilbake mellom yoga, dans, step, styrke, foredrag, workshops og kengerutime!! Mens vi ventet på toget hjem fikk vi badet en siste gang, og tatt oss en velfortjent is i solen. 
Hvilken time eller hvilket foredrag var det beste?
Mange gode kandidater her, men etter litt diskusjon har vi kommet frem til at vi nok alle koste oss aller mest på Kangoo Mix. Dette er et relativt nytt konsept hvor man spenner på seg "hoppestøvler" og spretter rundt som galne til artig musikk. Vi fikk kjørt kjernemusklatur og bein godt uten å feilbelaste knær og rygg. Vi har også vært på mange bra foredrag og workshops med fokus på funksjonell trening.
Har dere lært eller erfart noe dere kan ta med dere videre i rollen som instruktører i SiT?
ABSOLUTT! Noen har lært nye trinn til steptimer, mens andre har lært effektive mageøvelser. Også veldig lærerikt å få oppleve så mange dyktige og erfarne instruktører, så vi har plukket opp mange gode tips til hvordan vi kan variere kommunikasjon og cuing på våre egne timer. Vi er nå fulle av energi og inspirasjon til høstens timer!
Hva var høydepunktet med helgen?
Etter en knall helg med mye bra og variert trening, god mat og godt selskap er det litt vanskelig å plukke ut bare en ting. Kangoo Mix var som tidligere nevnt absolutt et av høydepunktene, men når det er sagt var Zumba med 200 danseglade mennesker en helt rå opplevelse vi sent vil glemme! 
Kommer dere til å dra igjen?
Vi er veldig fornøyde og har allerede snakket om å dra igjen til neste år, men siden helgen alltid havner midt i eksamensperioden, kommer det litt an på hvordan det klaffer for hver enkelt i 2014... Vi krysser fingrene for at det går også neste år!
Sluttkommentar:
Workout Åre kan anbefales på det varmeste, ikke bare for instruktører, men også alle andre trengingsglade mennesker. De har mye variert trening på timeplanen som foregår både inne og ute, så her er det absolutt noe for enhver smak!

Hilsen Heidi, Lene, Camilla og Sindre 

Lene klar for time med ViPR

Camilla i aksjon!

Camilla og Heidi jobber hard!



Lene gir alt på spinning

Lunsj må spreke mennesker ha
Hopp og sprett på kangoo mix

Gangnamstyle - kangoo versjon



Kenguruskoene er på - klare for time
Svett og herlig gjeng ferdig med et helt nytt og spennende timekonsept
Flotte jenter klare for avslutningsmiddag

Herlig start på søndagen med yoga


Det ser ut som Sindre, Heidi, Lene og Camilla har kost seg utrolig mye på convention! Neste år håper jeg vi er enda flere som tar turen :)


Nina

1 kommentar:

  1. Takk for at du delte disse fantastiske artiklene med oss. Jeg vil gjerne si at hvis du føler deg deprimert i livet eller ønsker å bli kvitt dette deprimerende livet, kan du besøke nettstedet vårt. Der vil du få en bedre og tilfredsstillende behandling, så hva venter du på? bare klikk på lenken nedenfor.
    behandling av depresjon

    SvarSlett