torsdag 23. mai 2013

Hurra for sommertrening!

Styrketrening og gruppetimer i sommer? Ja!
Det kommer mange mail og forespørsler fra undrende og spreke studenter som lurer på om SiT Idrett kommer til å holde åpent i sommer i år også. Og svaret er heldigvis et rungende ja! Så for alle spreke, sporty, treningsglade og ivrige medlemmer, er det fritt fram for trening hos oss gjennom hele sommeren!

Det har seg sånn at vi ikke har kapasitet til å holde alle sentrene åpne gjennom hele sommeren, så Dragvoll og Gløshaugen Idrettssenter holder stengt i perioden 08. - 31. juli. Men hurra for Portalen, for der holder vi åpent hele sommeren gjennom! :)

Gruppetreningstilbudet og åpningstidene vil være noe redusert gjennom sommermånedene, men muligheten for å få trent skikkelig er der likevel!

Spørsmål om bruk av de vanlige treningskortene i forbindelse med trening i sommer kommer også hyppig, og her er svaret at de kan brukes som normalt frem til 10.august. I år, som i fjor, kan du også kjøpe et treningskort bare for sommeren, som vil koste 600,-. Alt som har med trening, åpningstider og tilbudet generelt i forbindelse med sommeren kan du lese mer om her.

Vårt nye tilbud med gjestetrening fungerer også i sommer. Og med denne ordningen er det få unnskyldninger for å ikke gjennomføre økter som krever innendørs trening de kommende månedene!

Jeg håper selvfølgelig at du vil legge store deler av treningen utendørs, i hvertfall kondisjonsøktene, hvis ferien byr på sol og deilige varmegrader. Ta deg en herlig løpetur i solen, og dra heller inn og tren styrke etterpå! :)

Legg løpeturene utendørs i finværet, det blir nok løping inne resten av året!

Gleder meg til en sprek og deilig sommer!

Nina


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar