søndag 31. august 2014

Gratis treningsveiledning!

Er du litt usikker på teknikken din i knebøy eller en annen øvelse? Lurer du på hvordan ett av treningsapparatene fungerer? Skulle du gjerne hatt hjelp til å sette opp ett styrketreningsprogram? Har du spørsmål rundt kosthold og trening? Eller trenger du bare noen å snakke med for å komme i gang med treningen nå etter ferien?

Alt dette kan du faktisk få hjelp til her i SiT Idrett gjennom tilbudet vi har om treningsveiledning. Og ikke nok med det - tilbudet er helt gratis, og du kan booke to timer i semesteret. Denne høsten er det Arild, Svein Ove og jeg som har treningsveiledning, og vi gleder oss alle sammen til å kunne veilede og hjelpe deg med det du måtte lure på. 

For å booke treningsveiledning er det bare å henvende seg i resepsjonen på det senteret du ønsker å få hjelp, og så setter resepsjonisten deg opp ut i fra når du kunne tenke deg å komme på veiledning. Enkelt og grei, og som sagt, helt gratis. 

Du kan selvfølgelig benytte deg av treningsveilederene selv om du ikke har booket time. En del av jobben vår er også å gå rundt på sentrene, og spesielt i styrkeområdene for å kunne være behjelpelig med det du måtte lure på. Du har kanskje sett noen av oss i våre freshe, oransje t-skjorter? Målet er i hvertfall å være synlig, slik at du kan ta tak i oss på trening hvis du har spørsmål knyttet til teknikk på øvelser, eller hva som helst annet! Men selv om treningsveilederene kan hjelpe deg med mye forskjellig, er det viktig å skille mellom tilbudet om treningsveilending og PT-tjenesten vi har. Mer om PT-ordningen kommer på bloggen om ikke så lenge! 
Jeg synes det er kjempebra at vi har veiledningstjeneste her i SiT Idrett, og jeg håper du benytter deg av tilbudet hvis det er ett eller annet du lurer på, eller trenger hjelp til :)

God søndag! 

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar