søndag 17. august 2014

Bli bedre kjent med oss her i SiT Idrett

Hver uke utover høsten vil det komme et innlegg med tittelen "Bli bedre kjent med..". Formålet med dette ukentlige innlegget er at du som trener hos oss her i SiT Idrett skal kunne få litt bedre kjennskap til hvem vi som jobber rundt omkring på sentrene våre er. Staben vår er satt sammen av både resepsjonister, spinning-, aerobic- og yoga-instruktører, treningsveiledere, personlige trenere, konsulenter og på toppen av det hele sitter ledelsen. Når du leser innleggene blir du kanskje litt bedre kjent med den aktuelle personen, og føler at neste gang du ser han eller henne på jobb, så er det enda litt hyggeligere å si hei. 

Når du kommer inn på ett av sentrene våre blir du møtt av en blid og vennlig resepsjonist, skal du på time møter du på en sprudlende og entusiastisk instruktør, i styrkerommene finner du de hjelpsome treningsveilederene som gledelig rettleder deg i øvelser og setter opp treningsprogram. Vi har personlige trenere som er med deg hele økten gjennom, og ikke minst har vi ledelsen som sitter på toppen og styrer og organiserer det hele slik at du kan forvente å få det aller beste når du er på trening her hos oss.



Du må ikke nøle med å ta kontakt med noen av oss hvis du har noe på hjertet, det kan gjelde alt fra at det er tomt for papir på toalettet, at du har mistet nøkkelen til låsen din og trenger å få den klippet av, eller om du bare vil kjøpe nytt medlemsskap. Kanskje ønsker du hjelp til å sette opp et treningsprogram, er du usikker på om du har stillt inn sykkelen riktig på spinningtimen, eller om du utfører stående roing på pumptimen helt rett? Da er det i såfall bare å spørre en av oss som er på jobb!

Vi er her for å motta både ris og ros, og vi ønsker å hjelpe deg med det du måtte lure på. Ikke vær redd for å ta kontakt, vi jobber nemlig her i SiT fordi det er akkurat dette vi elsker å holde på med! Vi vil at du skal føle deg velkommen på sentrene våre, at du skal føle deg inkludert på gruppetimene, og ikke minst ønsker vi at du skal få landets beste treningsopplevelse her i SiT Idrett - som gjør at du kommer på trening igjen, og igjen, og igjen..!

Sommerklem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar