onsdag 13. august 2014

Velkommen tilbake!

Da er sommerferien over også for denne gang, enten vi vil eller ikke, og her i SiT Idrett ønsker vi både gamle og nye medlemmer hjertelig velkommen til nok et sporty, energifylt, morsomt og svett høstsemester! 

Selv om ferien er ferdig, har både august og september en tendens til å by på flotte, varme og solrike dager - så ikke vær redd for at høsten står for døren selv om vi starter opp med et nytt semester! Jeg vil tro alle sammen har hatt en fantastisk ferie, med et helt unikt vær, og opplevd mye morsomt. Uansett om du har jobbet, reist rundt eller benyttet deg av å ligge paddeflat og bare nyte solen, håper jeg ferien har gitt deg energipåfyll og hjulpet til med å lade opp batteriene dine slik at du nå er klar for å ta fatt på studiehverdagen! :)


I går og i dag har det vært immatrikulering på NTNU og på HisT. SiT sto som vanlig på stand, og ønsket alle nye studenter hjertelig velkommen til verdens beste studentby. Flere av de ansatte her i SiT Idrett var på plass for å spre det gode budskap om vårt supre treningstilbud til Trondheims nye studenter!



Foto: SiT
Foto: SiT
Foto: SiT
Foto: SiT
Foto: SiT

I ferien har mange benyttet seg av at det har vært sommeråpent på idrettsbygget Gløshaugen - hurra for spreke og ferietrenende studenter! Ellers har vi for tiden et redusert gruppetimetilbud, men allerede fra og med uke 35, altså mandag 25.august, er den ordinære timeplanen for høstsemesteret i gang for fullt! Så har du ikke kjøpt nytt eller fornyet ditt gamle medlemsskap hos oss enda, er det på høy tid å få det gjort - og nytt for høsten er at du nå kan ordne dette helt selv på nettsiden vår! Mer informasjon kommer om det her på bloggen på lørdag! Billigere og bedre treningstilbud for studenter tror jeg ikke finnes! Oversikt over priser, åpningstider og annet du kanskje lurer på finner du HER.


Sommerklem fra Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar