lørdag 23. august 2014

Oppgradering på idrettsbyggene

I løpet av sommerferien har både Portalen og Dragvoll vært delvis stengt, og dette er fordi vi har gjort noen oppgraderinger og fornyelser på de to sentrene våre. I tillegg har vi også pusset opp og fornyet på idrettsbygget Gløshaugen. Med så stor pågang som vi har på sentrene, kreves det at vi fornyer, pusser opp og holder ting ved like, blant annet for at du skal få en god og optimal treningsopplevelse når du trener her hos oss.

På Portalen har vi totalrenovert spinningsalen og bedret lydopplevelsen, så der er det bare å glede seg til å komme på time i en fresh sal og med skikkelig trøkk i anlegget! På Idrettsbygget Gløshaugen er hele vestibylen og resepsjonsområdet renovert, og resepsjonen ligger nå på venstre siden når du kommer inn. På høyre side, der resepsjonen var tidligere, har vi laget et sosialiseringsområde med bord og stoler. I tillegg har vi kjøpt inn og supplert med noen nye treningsapparater i styrkerommet. De største endringene denne sommeren har blitt gjort på Dragvoll. Her har vi kjøpt inn splitter nytt og bra pump-utstyr til aerobicsalen, vi har utvidet arealet i styrkerommet og innstallert helt nytt ventilasjonsannlegg som skrus på i månedskiftet august/september (hurra for luftigere treningssenter!). I tillegg har vi kjøpt inn en del nytt kondisjonsutstyr, oppgradert spinningsyklene og laget et adskilt område for tredemøllene med lyddemping. 

Nå kan du glede deg til å komme i gang med treningen på idrettssentrene våre, og vi håper at forbedringene og oppgraderingene vil gjøre det litt bedre og triveligere for deg når du er på trening! Vi har enda noen små planer på lager, som du selvfølgelig skal få vite mer om etterhvert :)

På mandag starter hovedtimeplanen her i SiT, og det kan du leser mer om i morgen!

God lørdag! :)

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar