søndag 24. august 2014

Nytt semester og ny timeplan


Da er vi endelig klare til å sparke i gang høstens hovedtimeplan her i SiT idrett!

Fra og med i morgen, mandag 25.08, starter vi opp for fullt her i SiT, og det kribler nok i alle instruktørbein etter å komme skikkelig i gang med gruppetrening igjen. To måneder er lenge å gå uten å ha timer, når man er vant til gjøre dette ukentlig resten av året. Vi gleder oss i hvertfall veldig til å komme ordentlig i gang, og håper på å se både gamle kjente og helt nye fjes på timene våre - og jeg håper også dere gleder dere til å komme i gang!

For de fleste av instruktørene har de siste ukene gått med til planlegging av timer gjennom analysering av sanger og oppdagelsesjakt etter nye og gode øvelser - alt for å lage best mulig timeprogram for høstens treningssemester. Det å lage de ulike timene krever mye tid, arbeid og tålmodighet, men når ting først klaffer og man finner sanger og øvelser som virkelig fungerer, er det veldig morsomt! 

Oversikt over timeplanene på de ulike sentrene finner du HER. Bookingsystemet ser anderledes ut denne høsten, og nye funksjoner gjør at du blant annet kan se hvilke timer som går på alle sentrene samtidig! Inne på sit.no/trening finner du både ut hvordan du booker time og i tillegg ligger det en kjempefin oversikt over hva de ulike timene våre går ut på - forhåpentligvis finnes det noe for enhver smak! Og som jeg skrev i et tidligere innlegg denne uken, kan du nå kjøpe treningskort på nett.

Nå har vi fått denne typen pumputstyr på Dragvoll også!


Det er også noen nye fjes å se blant de ansatte her i SiT Idrett dette semesteret, og jeg tror jeg kan si på vegne av alle instruktører, treningsveiledere, resepsjonister og PT´er at vi er spente og gleder oss veldig til et nytt, svett og herlig høstsemester!

Det er bare å fortsette å følge med både her på bloggen, på nettsidene våre, på facebook og på instagram (@treningisit) for informasjon om kurs vi holder, priser for medlemsskap, timebeskrivelser, åpningstider og mye annen morro!

Det blir artig å komme ordentlig i gang igjen! Jeg gleder meg veldig til å ha både SpinIntervall2 tirsdager på Portalen, Spin3 onsdager på Portalen, og til å ha Stærk! fredager på Gløshaugen! Håper på å se både gamle og nye på timene fremover :)

God søndag!

Klem Nina


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar