søndag 29. september 2013

Skogstur i nydelig høstvær!


Luften er klarere, den kjennes renere og føles friskere. Høsten har inntatt Trondheim, og med sol på værmeldingen og turglade venninner, sto ingenting i veien for å utforske noen av Bymarkas flotte turstier.

For mange er det gjerne en topp i det fjerne som gir god motivasjon, og det ligger kanskje litt ekstra i det å samle høydemeter og nå flest mulig topper. Planen vår var i utgangspunktet å komme oss til Oppdal for å bestige en eller flere av de flotte fjelltoppene der. Men med skole, jobb og alt mulig annet på menyen, gikk vi heller for plan B, nemlig å utforske deler av Bymarka i stede.

Lørdag morgen tok vi bussen fra sentrum opp til Granåsen, og trasket i vei innover i marka med godt mot. En del av planen var bare det å komme seg ut i det utrolig fine høstværet, og en annen var å prøve å finne veien opp på Storheia. Dekningen i marka var litt så som så, og det resulterte i litt ymse vandring rundt omkring, men vi kom oss opp på en liten topp og fikk oss en herlig matpause med bållaging. Storfornøyde med både sjokolade, kjeks, pølser og pinnebrød! Og jeg ble introdusert for en ny bålfavoritt; snittet banan med sjokolade i aliminiumsfolie - nam!

Spreke jenter klare for tur! F.v. Ina, Michelle, Ellen, Kaia og Frøydis

Ivrige kartlesere 

Vi kom oss opp på en topp..

.. og banet oss vei nedover i terrenget.. 
Så ble det tid for matpause med bållaging

Og bålekspert Ellen var heldigvis på plass!

Pølser og pinnebrød :)



I løpet av dagen fullførte vi bare del en av planen, men det var vel så koselig å gå skogstur med godt selskap og bålbrenning i det nydelige høstværet :)

For andre fine turer i Trondheimsområdet kan du sjekke ut denne linken for gode og sporty tips fra Adressa. Ellers har turistforeningen sin kjente og fine nettside og app, UT.no.


Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar