tirsdag 10. september 2013

Bli bedre kjent med RandiNavn: Randi Opheim

Stilling: Spinninginstruktør (vikar)

Hvor lenge har du jobbet i SiT?
Ca. to uker.

Hvilke timer har du dette semesteret?
Dette semesteret finner du meg som vikar på ulike spinningtimer.

Hva er arbeidsoppgavene dine?
Jobben min er å planlegge og gjennomføre gode timer, slik at deltagerne blir motivert og inspirert til å pressa grensene sine.

Hva synes du er det beste med jobben din?
Har bare hatt to timer så langt, men det beste må være å finna knallbra musikk som fenger alle deltagerne og skaper god stemning. Da blir det mye lettare å "gi full gass".

Hva liker du å trene?
Når det kommer til trening, så er eg vel egentlig "alt-etande". Har kommet fram til at variasjon er tingen. Veldig glad i spinning, step, puls, styrketrening og tar gjerna ein joggetur innimellom.

Utdannelse: 
Bachelor i bevegelsesvitenskap. Tar breddeåret med årsstudium i pedagogikk no.

Hva gjør du på fritiden?
Kan vel kallast ein rastlaus person, så det går mye i aktivitet på fritida. Gjekk turen til Våttakammen, videre til Geitfjellet og over til Gråkallen i helga. Anbefales å ta turen der før snøen kommer!! Dersom eg skal slappa av leser eg gjerne bloggar eller ser ein god serie.

Beste treningsmusikk, og har du en yndlingslåt for øyeblikket?
Vanskelig å velga, det er jo SÅ mye bra. Men for tida er det Trumpsta (Djuro Remix) - Contiez og A Little Party Never Killed Nobody - Fergie som går mest på repeat.

Personlig hilsen:
Prøv mange ulike timekonsepter, og finn den/de timane du liker best. Varier treningen og husk at litt er bedre enn ingenting


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar