torsdag 5. september 2013

Vi har pusset opp og fornyet treningsstudioene på Dragvoll og Gløshaugen!

Her i SiT Idrett er vi i dag over 15000 medlemmer, fordelt på de tre anleggene våre; Dragvoll Idrettssenter, Idrettsbygget Gløshaugen m/Gløshaugen Idrettspark, og SiT Idrett Portalen Treningssenter.

Forrige semesteret ble det registrert rekorder i antallet trenende, og trenden tilsier at flere vil trene mer hos oss, som i og for seg er utrolig bra! Selv om det er kjempeflott med så mange spreke studenter, går det på den andre siden ut over kapasiteten til de ulike sentrene våre. Nye treningstrender og ønsker om nytt utstyr fra våre trenende medlemmer krever at man henger med på den fronten også.

Derfor har vi, som mange allerede helt sikkert har fått med seg, pusset opp, fornyet og utvidet i treningsstudioene på Dragvoll og Gløshaugen gjennom sommeren som har vært. Fra nå av er det i hvertfall ikke utstyret og mulighetene i treningsstudioene det skal stå på om man kommer seg opp av sofaen eller ikke! :) 

SiT Idrett Dragvoll har stått i samme form og farge med jevnlige oppgraderinger med utstyr opp gjennom tiden siden det ble bygget i 1998. Så på Dragvoll var det på tide med en skikkelig fresh oppgradering. Det har blitt malt i herlig spreke SiT farger, det gamle frivektsområdet er utvidet og det er nytt gulv i frivekts- og basisområdet.

Det har også skjedde en stor oppgradering på utstyrsfronten, hvor dette er nytt:

- Det har kommen en Synrgy T (mindre utgave enn den på gløs, men med hovedelementene)

- Du kan nå benytte kettlebells i treningsstudioet

- Tre nye Eleikosett er på plass 

- Det er nå to løfteplattformer, i stede for en slik det var tidligere

- To sett med plyobokser er på plass, og øker bredden av øvelsesmuligheter

- Fire flotte sett med halfracks er på vei, to av disse har mulighet for docking av justerbar benk slik at de som savner skråbenk kan kjøre samme øvelse her

- Flere justerbare benker er på vei, og det samme gjelder for seated calf raise og benpress

De som pleier å trene på Dragvoll har altså mye godt i vente i tillegg til de oppgraderingene som allerede er gjort! :)


Splitter nytt Synrgy T

Fresht og fint - er matchingen tilfeldig? 

Hvem får ikke lyst til å trene her? Riktig så fint har det blitt :)

Mye nytt utstyr, og god plass til å trene - nå er det ingen unnskyldning lengre!

Idrettsbygget Gløshaugen er det senteret som har flest besøkende gjennom året, og med så stor pågang som det er fra sporty og treningsglade medlemmer, var det på tide å endre litt og fornye her også. Hovedgrepet som har blitt gjort under oppussingen er at det som før var skyterom/basisrom har blitt inkorporert som en del av selve treningsstudioet. Det ble i den forbindelse lagt nytt gulv, malt, rør ble kasset inn og ny belysning er montert i det tidligere basisrommet. I tillegg har deler av treningsstudioet blitt malt i supersprek oransje SiT-farge, og flere av magasinappratene har blitt erstattet med funksjonelt utstyr i tråd med etterspørsel blant medlemmene :)

På utstyrsfronten er dette nytt:

- Helt nytt «Life Fitness Synrgy XM» som gir en prøvesmak av crossfitverdenen

- Det er 4 nye Hammer HD Elite Half Racks med integrerte løfteplattformer, som gir muligheter til å trene alt fra markløft og knebøy til benk og skråbenk på samme stasjon. 

- Det er kjøpt inn nye Eleiko vektløftersett, og treningssenteret er beriket med hele 910 kg.

- I tillegg er alle de slitte hantlene byttet ut, og det er nå trippel serie på de mest brukte vektklassene 22-30 kg. 

- Du kan nå benytte kettlebells i treningsstudioet

- Det er nå fire slyngestasjoner i treningsstudioet, i tillegg til mulighetene man har i synrgyen.

- Videre skal det komme flere justerbare benker, og mindre utstyr og småtterier vil komme etterhvert ved behov.

Nå spørs det om man finner et treningssenter med like mange knebøy og stangtreningsstasjoner i byen eller landet. Og i tillegg til oppgraderingene og fornyelsene på Dragvoll og Gløshaugen, har det kommet splitter nye TRX-slynger på Portalen! Hurra for freshe og oppgraderte treningslokaler - det er bare å komme seg på trening! :)


Slik ser det som tidligere var basisrom/skyterom ut i dag!

Life Fitness Synrgy XM byr på uendelige muligheter! 

Helt nytt og spennende utstyr..

.. heldigvis med bruksanvisning!

Fresht og flott lokale malt med sprek oransje!

De gamle og slitte handtlene er byttet ut med nye!


Og så minner jeg om at Dragvoll idrettssenter fyller 15 år nå førstkommende fredag 6.september (altså i morgen)! Dagen blir feiret med team teach både i spinning- og aerobicsalen! Ida K og Jakob kjører "90´s tribute step - Pulsstep" hvor de har funnet frem den beste musikken fra 1998! Det samme har Elin K og Sondre gjort, og tar dere gjennom "Rock the 90´s - Spin2"! Det vil altså si at om du liker step eller spinning, har du en fantastisk mulighet til å trene til herlig 90-tallsmusikk. Det blir i tillegg trekning av premier på begge timene!


Om du ikke er like glad i saltimer som andre, vil det også bli holdt Quiz i treningsstudioet fra 15.00 - 18.00, hvor kåring av vinner og utdeling av premier skjer når quizen avsluttes. Joiner du quiz og trening på fredag mellom tre og seks, blir det også servert noe smakfult å bite i!

Håper du kommer og feirer med oss! :)Nina 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar