mandag 9. september 2013

Hipp hurra for Dragvoll 15 år!

Fredag gikk feiringen av vårt flotte idrettsbygg på Dragvoll av stabelen. Dragvoll fyllte 15 år, og dagen ble markert med team teach- timer, quiz og flotte premier!

Dagen ble feiret med brask og bram og det ble rigget til med både noe godt å spise og forfriskende drikke i treningsstudioet på Dragvoll. Det ble arrangert Quiz med flotte premier, Ida K og Jakob kjørte team teach Pulsstep, og Elin K og Kishia kjørte team teach Spin2. Og nå som treningsstudioet akkurat har fått en skikkelig oppgradering, var det ekstra artig å få en skikkelig feiring av det flotte idrettsbygget.

Musikken som ble brukt på begge team teach timene var plukket ut fra året 1998, samme år som Idrettsbygget Dragvoll ble bygget. Idrettsbygget ligger i nydelige, landlige omgivelser på campus Dragvoll, og byr på mange fine treningsmuligheter. Det er spinningsal, aerobicsal, tre squashbaner, to store idrettshaller, en flerbrukshall, klatrehall, kampsportrom, idrettslabratorie, kontorer og ulike klasserom/grupperom. Idrettsbygget ligger i nær tilknytning til marka, så det å ta kondisøkten der og trene styrke i treningsstudioet etterpå er en fin kombinasjon! I tillegg er vi så heldige å ha en super matbar i resepsjonen, slik at sultne og spreke studenter kan få seg noe å spise og drikke før og etter trening! På Dragvoll kan man altså ikke skylde på at man ikke orker å trene etter skolen fordi man har glemt matpakken ;)

Nam! - heldige trenende fikk både noe godt å spise og drikke :) 
Flotte premier ble delt ut både på timene og til vinnerne av quizen!
Ida K og Jakob før team teach timen 90´s tribute step 
Herlig innsats under steptimen!

Det var artig å se så mange på dragvoll, folk gav jernet og det var en del smil rundt omkring i salen gjennom timen. Det var tydelig at folk kjente igjen mange av sangene - Jakob


Kishia t.v og Elin K kjørte en knallhard Rock the 90´s spinningtime (litt uklart bilde)!

Herlig oppmøte også på spinningtimen - superspreke deltagere!

Sjekk ut filmene fra de to timene;Takk til alle blide og spreke medlemmer som deltok på feiringen - håper dere hadde det artig :)

Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar