lørdag 9. februar 2013

Nike Blast Stockholm

Marit Anne
Camilla
Nike Convention er som julaften, bursdag, fastelavenssøndag og 17.mai på en gang for en instruktør! En helg spekket med fantastiske treningstimer, høy musikk, masse folk, nytt treningstøy og sko, og masse inspirasjon!

I år fantes ikke denne moroa i Oslo, som den vanligvis har gjort de siste årene, men man måtte over i det store utland for å delta. Dette gjorde sitt til at deltakelsen fra SiT-instruktørene ble noe redusert. Camilla og jeg var likevel fast bestemt på å reise til Sverige på The Nike Blast!



Vi reiste fredag fra Trondheim, med forskjellige fly, for å sikre at begge to kunne rote like mye for å finne fram i kollektivtrafikken i Stockholm. Det vil si, det gikk ganske bra med Camilla, hun kom fram tidlig og kunne bruke tid til å lese på kafe. Jeg måtte derimot spørre meg fram, og insistere på at jeg skulle finne trikken, men lærte at det har de ikke i Sverige - det heter tvärbanan!

Jeg kom omsider fram og møtte Camilla på hotellet. Så var det bare å få i seg en solid middag og komme seg i seng før en tidlig start på dagen både lørdag og søndag.

The Nike Blast i Stockholm hadde over 2100 deltakere og fant sted i Globen. I sentrum på Globen var en enorm hall med stor scene der det hele tiden gikk forskjellige timer, alt fra styrketrening til yoga og dans. I pausene var det også show her, med dyktige dansegrupper. Og i den ene enden av hallen - den fristende Nike Shopen...

I tillegg var det tre andre saler med gruppetimer, og en spinningsal og et forelesningsrom. Timene gikk parallelt i alle seks rommene, fra 09-18! Lite tid til å sitte stille med andre ord! 


Midt i mølja i hall 1! Storskjerm i taket viste instruktørene på scena :)


Nike Shop! Bak der har alle presentørene/instruktørene stilt seg opp for å motta hyllest siste dagen :)



 Camilla er fornøyd med årets sko! Hun var mer usikker på om hun vil investere i Kangoo Jumps, som er vist på bildet over. Dette er et treningskonsept der man skal hoppe seg i form på disse ustødige og spretne støvlene. Det var visst veldig morsomt og slitsomt! Men vil det slå an? Blir nok en stund til vi investerer i slikt ustyr på SiT i allefall.... ;)





Forrige helg var fantastisk! Det er herlig å reise litt og se nye ting. Særlig når neste helg blir rolig og avslappende!

Hilsen fra sofaen :)

God helg til alle sammen!
Marit Anne 

3 kommentarer:

  1. Misunnelig!! :) Blir litt smågira bare av å se på bildene ;)

    SvarSlett
  2. Spreke jenter! Høres ut som en knallhelg =D Haha og så de skoa da, hadde vært morsomt å prøve iallefall!

    SvarSlett