torsdag 28. februar 2013

Hva er afro?

Erfarne og flinke Stine S!
Gruppetimeplanen i SiT bugner av forskjellige tilbud! Vi har styrketimer, kondisjonstimer, avspenningstimer -ja, listen er lang! En og annen gang introduserer vi nye tilbud på planen, og gjerne gruppetime-tilbud som er litt i vinden - men aldri noe som ikke kan gi veldig bra utbytte. Våren 2011 kom Afro inn på timeplanen i SiT, som et friskt og morsomt treningstilbud!
Av timebeskrivelsen til Afro fra nettsiden vår heter det blant annet at afro er «en kondisjonsklasse med afrikanskinspirerte bevegelser til energiske trommerytmer». Her er det lett å glemme at man faktisk trener, og at man samtidig får kjørt seg. I tillegg til kondisjon, får man også trent coremuskulaturen, armer, rumpe og lår. Du trener med andre ord hele kroppen!

Her i SiT tilbyr vi timekonseptet Afro hele tre ganger i uken, en gang på hvert senter. Følgende har Elin K time fredager 14.30 på Idrettsbygget Gløshaugen, Sindre onsdager 18.20 på Portalen, og Stine S har tirsdager 17.10 på Idrettsbygget Dragvoll!

I følge Stine S er det ikke en vanskelig time, og man trenger overhodet ikke ha noe erfaring med dans for å være med. Timen er bygget opp slik at alle får til å henge med, og det har ingenting å si om man aldri har prøvd Afro før. En gang må jo være den første, sier hun, og alt i alt er Afro kanonbra og artig trening!

Jeg var selv meg på Stines Afrotime tirsdag denne uken, og kan bekrefte det Stine sier - det var ikke alt for krevende koreografisk, jeg klarte å henge med uten å ha spesielt mye erfaring med dansetimer! Det var slitsomt, men også utrolig artig! :)


Ivrig og engasjert instruktør - og flinke deltagere!

Afro er satt sammen av mange varierte og spennende elementer!


Her er også en liten filmsnutte fra tirsdagens afrotime! Ser det ikke artig ut?



Som nevnt over har også Sindre og Elin K Afrotimer her i SiT. To flotte og utrolig flinke instruktører som inspirerer og gjør maksimalt ut av timene sine. 

Herlige Sindre har Afro hver onsdag på Portalen!

Smilende og flotte Elin K har Afro på Gløshaugen!

Elin K og Sindre "in action" på SiT-Benefit våren 2012!

Det er lurt å legge opp til variasjon i treningen, og kanskje kan det å prøve ut en time med Afro gi mersmak. Så hvorfor ikke prøve noe nytt og spennende? Utfordre seg selv og dine danseferdigheter? Få et avbrekk i de "vanlige" treningsrutinene? Ta med noen venner og sleng dere med på en Afrotime, jeg kan garantere at det blir artig og utfordrende - og ikke minst veldig slitsomt! :)


Nina

1 kommentar:

  1. I'll right away grasp your rss as I can not in finding your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you've any?
    Pleаse permit me knοw in oгԁer that I cοuld subscrіbe.

    Τhаnks.

    My pаge :: Clue-Project.Org

    SvarSlett