fredag 9. november 2012

Ny pulstime på timeplanen!

På grunn av stor pågang på gruppetimene våre og etterspørsel etter flere pulstimer, kjøres det fra og med denne uken en ekstra pulstime hver onsdag 19.30 på Portalen. Timen vil fortsette å gå som en del av eksamenstimeplanen når den overtar fra og med uke 48, så det vil si at denne timen er å finne på planen helt frem til juleferien! :)

Hva er så puls? I timebeskrivelsene våre på sit.no/trening står det at "puls er hard kondisjonstrening uten vanskelige trinn og kombinasjoner". Det vil si at det er en kondisjonstime som passer for absolutt alle, med enkle trinn og supre kombinasjoner av ulike øvelser
- er det en time som faller i smak hos de aller fleste!
Enkel og svært effektiv trening!


Det er flotte Mari A som har timene frem mot jul, og onsdag denne uken var jeg en tur innom på timen. Det var kjempestort oppmøte, og energien sto i taket allerede under oppvarmingen! Jeg er helt sikker på at alle fikk seg en kjempebra økt, men energiske og flinke Mari som instruktør!
Fullt oppmøte på den første pulstimen! 

Mari demonstrerer og instruerer!

Flotte jenter - Ulrikke og Julie deltok på timen!



Høye knær og enkle steg - du blir akkurat så sliten som du selv vil!


Denne timen bookes på lik linje med alle andre timer i bookingsystemet vårt.

Kom og bli med på en enkel og effektiv treningsøkt! :)

Nina

2 kommentarer:

  1. Det står også at puls/step timene skal ha enkle trinn. Her er det en god del instrultører som lager dans ut av det, som en step/dans time. Dette er til stor fortvilelse for oss som liker vanlig puls/step med enkle trinn. Synes dermed timebeskrivelsene er missvisene, eller at instruktøren legger om til annen time enn det som skal være

    SvarSlett
  2. Det er kun Step&Core og DansStep som skal ha den oppbygningen du beskriver. Puls og PulsStep-timene våre skal kun ha enkle steg, og ingen koreografi. Jeg skal videreformidle dette til de som har ansvaret for timetilbudet vårt. Det skal selvfølgelig være slik at timebeskrivelsene våre følges, slik at man som deltager kan velge ut de timetypene man liker best :)

    SvarSlett