tirsdag 13. november 2012

NiH convention 16.-18. november!

Førstkommende helg reiser en liten gjeng av instruktørstaben i SiT Idrett avgårde til Oslo for å delta på convention. Det er NiH fitness convention som står for døren med fullt program både lørdag og søndag, og det blir derfor vikarer på flere av helgens timer!

NiH fitness convention finner sted på Idrettshøgskolen, og arrangeres i år for 2. gang. Dette er ett av Norges største treningsfaglige arrangement, og er rettet mot alle som jobber med trening og helse. Conventionen er åpen for alle, både de som jobber innen feltet, men også alle andre aktive og mosjonister som er opptatt av trening og sunnhet i et personlig perspektiv!

De som foreløbig tar turen til Oslo er Christel, Elin, Christine, Ida K, Merethe, Kishia, Astri og jeg. Vi gleder oss alle veldig mye til en helg fullspekket med ulike klasser, workshops og spennende foredrag! Det blir bra med påfylling og oppdatering av kunnskap, og ikke minst med inspirasjon til å lage nye- og forbedre egne timer :)

På idrettshøgskolens hjemmesider får man følgende velkomst til årets convention;

"Velkommen til et møtested der du får faglig påfyll, blir inspirert av praktiske økter, treffer kollegaer på tvers av bransjetilknytning og ikke minst nyter uformelt sosialt samvær og friske diskusjoner.
Økende grad av fysisk inaktivitet er en av de store utfordringene vi har i Norge og i verden for øvrig. Treningssenterbransjen blir bare bedre og bedre – og utgjør i denne sammenheng et svært viktig bidrag til å øke og bevare aktivitetsnivået i flere lag av befolkningen.
På vegne av NIH ønsker alle fagseksjoner og Fitness velkommen til NIH Fitness convention 16. til 18. november."

Flere av oss var også med på denne conventionen i fjor, og vet at vi har en svært morsom, innholdsrik, spennende og ikke minst slitsom helg i vente!

Smakebiter fra fjorårets convention:

Ingvild, Elin, Alanna og Marit Anne

Christel og Christine

Utprøving av catslides...
.. .og slyngetrening! 


Zumba med Steve var et høydepunkt!

Og ikke minst var det stor stas at to av SiT´s flotte
instruktører, Marit Anne og Ingvild, presenterte
klassen pirate interval











































Vi gleder oss til å komme tilbake på jobb fulle av inspirasjon, og med fornyet motivasjon etter helgens convention! :)



Nina


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar