torsdag 20. februar 2014

Stærk!

Forrige uke fikk jeg endelig tid til å teste ut vårt splitter nye timekonsept Stærk!. Jeg rakk bare en liten tur innom Marit Anne sin time på onsdagen, men fikk heldigvis med meg hele timen til Arild tirsdag denne uken! 


Stærk! er hovedsakelig et stasjonsbasert timekonsept, som foregår i Armfeldtsalen på idrettsbygget Gløshaugen. Timen legger vekt på styrke, kondisjon og spenst, og er lagt opp slik at du virkelig skal få kjørt deg, så lenge du står på, tar i og gjør det du får beskjed om. 


Spreke Marit Anne har Stærk! onsdager 19.15

På timen finnes dette utstyret:
Kettlebells 8-23kg
Bulgarian bags 5-22kg

TRX-slynger
Hangupsstativ




Det er til sammen 5 stasjoner, hvorav fire med styrke og en med kondisjon. Etter felles oppvarming og gjennomgang av de ulike øvelsene, jobber man syv minutter på hver stasjon, hvor du veksler mellom to øvelser. Dette kan for eksempel være hangups/pushups eller spurting/burpees. Etter at du har jobbet hardt og kontinuerlig i de syv minuttene, får du en pause på to minutter før du bytter stasjon. Og den pausen er veldig etterlengtet mens man pusher seg gjennom øvelsene i hele syv minutter av gangen! 





Så langt har vi hatt tre timer med Stærk! per uke. Mandag kveld kl 19.30 med Svein Ove, onsdag 19.15 med Marit Anne og fredager 18.30 med Sondre. Det har fra første stund vært et superpopulært treningstilbud, og den store pågangen har resultert i det fra og med denne uken (tirsdag 18.02), ble det enda en Stærk!-time i Armfeldtsalen! Superflinke og dyktige Arild har  denne timen, og den starter kl 20.00 hver tirsdag:)


Arild gledet seg stort til sin første Stærk!-time :D

Stærk!-timene legges ut for booking på lik linje med alle våre andre timer, og ønsker du plass er det bare å sitte klar ved pc-skjermen kl 21.00 to dager før!



Vel møtt til en hard, morsom og effektiv time!


Klem Nina

2 kommentarer:

  1. Dette ser kjempebra ut men også veldig populært som du sier, og vanskelig å få plass Er det noen planer om å ta inn Stærk! timen også på dragvoll og portalen?

    SvarSlett
    Svar
    1. Det at det er så populært gjør at det er litt vanskelig å få plass ja, men hvis du sitter klar kl 21 to dager i forveien, så skal det være mulig å få det til :) Det er dessverre ingen planer om å innføre stærk!-timen på dragvoll eller portalen med det første!

      Slett