mandag 3. februar 2014

Bli bedre kjent med Kamilla



- Navn:
Kamilla Moe Vadset

- Stilling:
Spinninginstruktør

- Hvor lenge har du jobbet i SiT?
Begynte i januar 2014, så det runder nå hele FIRE flotte uker

- Hvordan forbereder du deg til timene dine? 
Går gjennom musikken og programmet og drar på smilebåndet :)

- Hva synes du er det beste med jobben din?
Alle de treningsglade menneskene! Sykt bra kick å se deltagere presse seg på timene. Dessuten er jo spinninginstruktør den perfekte deltidsjobben – betaling for å trene!

- Hva liker du å trene?
Veldig glad i både løping, aerobic og spesielt step i tillegg til spinning, styrketrening og yoga. Går også mye i fjellet, kanskje helst på sommeren. Variasjon er gull :)

- Hva motiverer deg til å dra på trening, når det eneste som frister er sofaen?
Å vite hvor godt det føles etterpå. På dager med lite motivasjon gjelder det å ikke kjenne for godt etter – bare gjøre det! Hvis man ikke presser seg får man heller ingen progresjon.

- Hva er din favoritt spinning-/gruppetime i SiT?
Det er utrolig mange bra timer på planen! Liker kanskje best pulsstep og puls. Og yoga… og bosu-timer. Og spin, selfølgelig. Ja, du skjønner tegninga.

- Utdannelse:
Tredje året bachelor i psykologi. Tidligere frisør.

- Hva gjør du på fritiden?
Det blir jo litt trening. Ellers er jeg glad i å henge med venner, lese, se filmer og tv-serier, sitte på cafè og tar gjerne en fest ny og ne. Når det er sagt er reising definitivt min store lidenskap. Synes mennesker, kultur og psykologi er superspennende (insert nerd-alert).

- Beste treningsmusikk, og har du en yndlingslåt for øyeblikket?
Åj. Millionkronerspørsmålet. Det er så mye rart! Variasjon er nøkkelordet her også. På mp3en finner man alt fra Bobbysocks til Queen. Glad i det meste som fenger og trigger til å gi på litt ekstra – være det en 80talls klassiker eller det nyeste på topplistene. Lever i frykt for at folk på treningssenteret skal høre når jeg trener til de kleineste guilty peasures sangene på lista. Svensktoppen og «la det swinge» og sånt…
Siste uken har jeg hørt mye på en sang fra Marit H sin supre pulsstep time, nemlig en remix av «Händerna mot Himlen» av Petra Marklund. Ordentlig gladsang :) Liker også veldig godt «you shook me all night long» av AC/DC og «san fransisco dreaming» av Benny Benassi vs Global Djs til styrketrening.

- Ukens spørsmål: Treningsmål for det nye året?
Hadde et dårlig treningssemester i høst på grunn av håpløs timeplan, så målet for i år (og alle kommende år) er å trene oftere og ha en god balanse. Viktig å holde motivasjonen oppe ved å holde fast i de treningsformene og øvelsene man liker og trives med, i tillegg til å utfordre seg selv og ha det gøy ved å prøve nye ting.

- Personlig hilsen:
Ta vare på kroppen din, livet ditt og menneskene rundt deg. Gjør de tingene som gjør deg lykkelig og utfordre deg selv til å gjøre ting du tror du kanskje ikke tør eller mestrer. 
Elsk, lev, le og nyt. Og bruk for all del solkrem - http://www.youtube.com/watch?v=sTJ7AzBIJoI

Stay cool, peace out.

Kams


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar