mandag 22. oktober 2012

Støtt en deltager med "Push the limits"


Onsdag 24. oktober arrangerer SiT Idrett i samarbeid med ISFiT en 75 min Corebar team teach til inntekt for "Støtt en deltaker", billetten koster 50 kr og alle inntekter går direkte til formålet. Bli med!

Onsdag kl 19.30 på Portalen stiller Silje L. og Jakob med et spennende, mystisk og utfordrende program, der alle har mulighet til å utfordre seg og sine grenser - Push The Limits!
Her har du muligheten til å kombinere en herlig, tøff og utfordrende treningsøkt med et bidrag til en god sak! Instruktørene gjør dette på frivillig basis for å bidra til Støtt en deltaker.

ISFiT står for den ”Internasjonale Studentfestivalen i Trondheim”. ISFiT arrangeres annethvert år, og hver festival har et tema av sosial og politisk karakter med internasjonal relevans. Teamet for ISFiT 2013 er global handel, og festivalen finner sted i Trondheim 7.-17. februar. ISFiT er en ideell organisasjon og arrangeres ved hjelp av innsatsen til over 400 engasjerte Trondheimsstudenter.

ISFiT 2013 tar sikte på å ha den mest mangfoldige og inkluderende representasjonen av deltakere så langt i festivalens historie. Målet er å bringe flere enn 450 deltakere fra over 100 forskjellige land til Trondheim. Dette er mulig å oppnå med din hjelp!

Deltakerne som inviteres er blant de mest engasjerte, men ikke nødvendigvis de mest privilegerte, studentene i verden. Mange av de er totalt avhengige av at ISFiT deler ut reisestøtte, og denne støtten kan du bidra tilHer kan du lese mer om Støtt en deltaker!

Jakob og Silje gleder seg til timen, og håper på å se akkurat deg!







"Timen er bygget opp som en vanlig corebar-time, og det vil avslutningsvis være fokus på balanse og styrke. Gjennom hele timen vil det være en rød tråd som tar for seg blant annet ulike følelser og stemninger, men også den kroppslige bevisstheten. Timen vil by på utfordringer uansett om du har vært på en corebartime før, eller ei." - Jakob & Silje 


Det vil selges billetter på Portalen fra kl 17.00-20.00 mandag og tirsdag, og fra 17.00-19.30 onsdag! Billetten koster 50 kr, men det er selvfølgelig mulig å bidra med mer!

Vel møtt!

Nina :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar