søndag 7. oktober 2012

Fantastiske høstdager!

De siste to ukene har det vært overraskende fint vær i Trondheim. Fantastiske dager med god temperatur og sol. Nå ser det dessverre ut til at godværsdagene har avtatt, og da håper jeg mange har benyttet soldagene som har vært til å legge noen av treningsøktene utendørs!

Det er ikke ofte man føler man har tid til å komme seg opp i skog og mark, eller litt utenfor byen, men om man bare bestemmer seg for det, så krever det egentlig ikke så mye. Du kommer deg opp til både Estenstadmarka og Bymarka på en halvtime med sykkel fra sentrum! Og har du ikke sykkel, kan du ta 5´ern til Dragvoll eller Lohove, eller 8´ern oppover mot bymarka. I tillegg er for eksempel Ladestien eller stiene og veiene langs nidelven fantastiske treningssteder!

Friskt og godt har det vært ute, og med de fantastiske høstfargene - en fryd for øyet!


Nydelige høstfarger langs nidelven!





Tirsdag ble jeg invitert med på sykkeltur i strålende solskinn på Ladestien av min gode venninne Ellen. Vi syklet hjemmfra, ut gjennom svartlamoen, og så Ladestien fra ende til annen - og tilbake igjen! Selve turen tok ikke så alt for lang tid, og på grunn av det fantastiske været, tok vi oss tid til å stoppe opp og nyte solen og utsikten.


Mange fine steder langs stien!

Ved starten av Ladestien 

Fornøyde jenter på sykkeltur!



Fantastisk vær - og utsikt over Trondheimsfjorden!



Det er lett å tenke at man ikke har tid, og at det krever mye å komme seg opp i marka. Men vi er svært heldige her i Trondheim som har så lett tilgang til både Bymarka og Estenstadmarka, så det er en skam å la være hvis man har mulighet.  Det er fint å ta sykkelturen fra sentrum til for eksempel Lohove som en del av treningsturen, og da trenger man ikke løpe så alt for langt hvis man har litt travle dager!

Nydelige farger på vei opp til
Estenstadhytta!
Sykkelparkering på Lohove!

Og har man god tid en søndag formiddag, får du kjøpt
varme boller på Estenstadhytta!

Marka byr på mange muligheter!
























Så, om godværsdagene skulle melde seg igjen om ikke så alt for lenge - ikke nøl med å sette av litt ekstra tid til å ta treningsturen utendørs! Det er friskt og godt for både kropp og sjel!

Nina :)



3 kommentarer:

  1. Kom til Estenstadmarka i kveld! Bakkeintervall 1km fra parkeringsplassen:)

    SvarSlett
  2. Herlig! Håper mange tok turen, og at det var kjempeslitsomt! :)

    SvarSlett