tirsdag 6. september 2011

Dragvoll spesial

Av hensyn til likestilling er det nå på tide med et innlegg fra Dragvoll Idrettssenter, slik at også denne herligheten får egen overskrift under headeren. ;)

Det som er spesielt med Dragvoll Idrettssenter er at det er i direkte kontakt med NTNU. I tillegg til å være et idrettssenter rommer det også undervisning og forskning. Institutt for musikk:Dansevitenskap holder til i 4.etasje, og Institutt for Bevegelsesvitenskap i 3.etasje. SiT Idrett er dermed i en unik situasjon siden mange av de høyt utdannede studentene som holder til her også jobber som instruktører eller treningsveiledere.

Her er noe av det som gjør Dragvoll spesielt:








Squash er god trening og moro for to! Oppe i 2.etasje finnes tre squashbaner. For å reservere bane må du ringe resepsjonen på Dragvoll, og det koster 20 kr for 30 minutter. Du kan leie squashracket for 25 kr dersom du ikke har egen.







I 1.etasje er det klatrerom med en 12 m høy klatrevegg. Som for squash må du betale tillegg for bruk av klatrerommet, 20 kr per gang. Årskort på 300 kr kan kjøpes dersom man er medlem av klatregruppa.








Og det som er deilig med å trene på Dragvoll er at når du er helt tom for energi etter ei hard treningsøkt, kan du stikke innom matbaren som ligger ved resepsjonen. Plukk med deg det du vil ha og betal hos resepsjonisten.

 
Hvilket idrettssenter foretrekker du, og hvorfor?
Etter at Portalen åpner, vil du fortsatt trene på Gløshaugen og Dragvoll?


Sleng inn en kommentar - det er anonymt og ufarlig ;)



5 kommentarer:

  1. Ender som regel på Gløshaugen på grunn av tilgjengeligheten, gleder meg til timer på Portalen :)

    SvarSlett
  2. Trente for første gang på Gløs i dag - kjempeflink instruktør og bra rom for Yoga!
    Tror nok jeg kommer til å svitche mellom Gløs og Portalen fordi jeg bor ca midt mellom dem! Kommer an på hvor det er ledig plass på timene!

    SvarSlett
  3. Har brukt begge senterene ca like mye. Brukte mest styrkerommet på Dragis da jeg hadde leseplass i samme bygg i fjor, i sommerhalvåret har det blitt mest Gløs for det passer godt å gå til og fra. Portalen blir nærmest, men kommer nok til å bruke alle tre, ut i fra hvilke timer jeg liker best=) Amfisaltimene er noe for seg selv og kommer nok til å bli prioritert noen ganger i uka!

    SvarSlett
  4. HI, I have heard a lot about portalen , but unable to locate it, could you provide the address?

    SvarSlett
  5. Here is a map with Portalen, Dragvoll and Gløshaugen located: http://www.sit.no/content/40762/

    SvarSlett