mandag 21. november 2011

NIH fitness convention

I helga var det duket for convention på Norges Idrettshøgskole. I tillegg til å være en solid utdanningsinstitusjon innen idrettsvitenskap, tilbyr NIH også deltidsstudier i fitness, der man kan ta sertifiseringer som personlig trener, gruppetreningsinstruktør, med mer. Dette var den første fitness convention arrangert av NIH, men det blir nok ikke den siste! I tillegg til de mange gruppetimene som stod på programmet var det også et sterkt faglig fokus med mange foredrag. "4x4 min utholdenhetstrening - for prestasjon helse" ved Jan Helgerud (Professor NTNU) var et av mange bidrag. (Se debatten HER) Det var også et stort messeområde der det siste og beste innen treningsutstyr ble presentert.

Vi var en gjeng fra SiT Idrett som reiste nedover: Christel, Nina, Christine, Elin, Alanna, Marthe, Ingvild og jeg. Og så møtte vi tidligere SiT'er Ann-Mari som nå jobber som gruppetreningsansvarlig på World Gym i Oslo. Jentene farta rundt og deltok på ulike timer, og kommer nå tilbake til byen med ny inspirasjon til egne timer! Selv fikk jeg ikke deltatt på alt jeg hadde planlagt, men gikk med den nervepirrende vissheten om at Ingvild og jeg skulle presentere timen vår Pirate Interval som siste post på programmet søndag! Det var veldig stort å få lov til å presentere time på convention :)

Her er noen bilder fra helga:
Marthe og jeg etter Robert Sørensens "Latin beatz floorwork"
Marthe svingte seg på Irene Aarø sin Aerobic Dance





Sneakpeak på Johanna Andersson
under hennes Functional Flexibility :)
Ingvild sammen med Anna Duberg etter hennes
fantastiske time med Afro Inspiration!



























Christel :)

Søstrene Elin og Alanna :)






Festbankett på Plaza Hotell lørdag kveld:
Tapas, prisutdelinger og megafonmannen Jonas Rønning som konferansier. Topp stemning sammen med Ingvild og Ann-Mari :)

       

Dagen derpå:

 Enestående Steve Boedt fra Belgia dro full sal på sitt Ultimate Zumba Party:

Pirate Interval: Så var det vår tur - og vi var veldig spente på hvor mange som kom til å stille på siste timen for helga. Ble brukbart oppmøte, og vi var spesielt glade for å ha noen kjente ansikter der: Christel, Nina, Christine og Ann-Mari. Takk for støtten, jenter ;)
Timen vår var lagt opp ettter 4x4-prinsippet, med 4 kondisjonsintervaller med styrkeøvelser som aktive pauser mellom hvert intervall. Vi åpnet og avsluttet med musikk fra Pirates of the Carribean - derav Pirate Interval ;)



Spente girls gjør seg klar
på scena...


Svette og fornøyde etter timen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar