mandag 2. november 2015

HalloweenSpin

På lørdag var det Halloween, og i den anledning kjørte vi på med HalloweenSpin på Portalen. Sprekingene Asbjørn og Mari ledet deltagerene gjennom 90 minutter med hard og morsom kondisjonstrening lørdag formiddag.

De to sporty instruktørene stillte selvfølgelig opp i kostyme, og spesielt Mari var glad for at en del av deltagerene hadde kledd seg ut de også, slik at det ikke ble så rart å kjøre spinning utkledd med både rosa tyllskjørt og tryllestav!


"Det var helt fantastisk å kjøre timen! Så mange blide og flotte deltakere, og så mye energi! Ekstra gøy var det at noen hadde kledd seg ut også, følte meg ikke like rar der jeg satt i det rosa tutu-skjørtet mitt. " - Mari

Når det gjalt planleggingen av timen i forkant syntes begge instruktørene at det var mye mer utfordrende å finne riktig musikk enn det de hadde sett for seg. Halloween-tema var ikke så gjennomgående for spinningmusikk verken på spotify eller youtube, og de måtte gå litt utenfor temaet noen ganger. Likevel følte de resultatet ble veldig bra, og de fikk trukket inn alt fra Aqua til Marilyn Manson. I tillegg brukte de de mest kjente Halloween-sangene som Ghostbusters, This is Halloween og The Addams Family.Mari oppsummerte lørdagen spinningøkt som noe av det morsomste hun har vært med på her i SiT Idrett! 

Gikk du glipp av lørdagens begivenhet? Frykt ikke, for førstkommende lørdag kjører vi på med enda et spinningkonsept utenom det vanlige; nemlig MaratonSpin! Mer om det kan du lese her på bloggen på onsdag - stay tuned!

Ha en sprek og fin uke så lenge!


Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar