torsdag 5. november 2015

MaratonSpin

Som dere har sett både på nettsiden vår og her på bloggen på mandag, kjører vi på med enda et spinningkonsept nå til helgen, nemlig MaratonSpin førstkommende lørdag. Vi gjentar suksessen fra i fjor, og kjører på med 3 timer med mye morro, hard jobbing og masse energi og treningsglede. 

Maratonet er delt inn i tre deler, og denne gangen er det de tre instruktørene Anna, Caroline K og Asbjørn som tar deg gjennom hver sin del. Det er Asbjørn som sparker det hele i gang, og kjører på med sin BootyliciousSpin. Her blir det masse gamle girlpower-sanger, hvor både Britney og Beyonce dukker opp. Så hvis du gikk glipp av denne timen tidligere i høst, får du sjansen igjen nå.

Caroline er andremann ut, og hun gleder seg utrolig mye til å kjøre MaratonSpin sammen med dere. Caroline sin del er bygget opp rundt fem lengre intervalldrag, det blir litt som klartreetapper for sykkelentusiaster. Hun lover variasjon både i de sittende og stående dragene, hvor du virkelig skal få jobbe med deg selv. Caroline henter frem sine guilty pleasures, og for henne er det tøffe sanger og filmmusikk. "Jeg gleder meg masse, og håper på en super svettefest med mine flotte deltagere og kolleger!" - Caroline

Anna avslutter det hele med en Spin2-inspirert time lagt opp med tre hoveddeler. Hver av hoveddelene har fire sanger, hvor variasjonen er stor og intensiteten øker gradviks opp mot pulstopp i siste sang. Musikken til Anna er kontrastfylt, og her kan du finne alt fra E-type og Scooter til The Prodigy og Pendulum. Det er altså bare å glede seg til å bli pushet gjennom siste del av timen. Bookingen for lørdagens time legges som vanlig ut i dag klokken 21.00, og det lønner seg å sitte klar for å sikre seg plass.

Og så vet jeg at det høres lenge ut med 3 timer på sykkelen, og det er det også forsåvidt. Men hvor ofte er du med på noe lignende? Man tåler jo å bli ordentlig sliten av og til, og dessuten blir dere forhåpentligvis mange om det. Det er lagt inn pauser, og det serveres masse deilig frukt som du kan bruke til å fylle på med energi underveis. Sa hva er din unnskyldning? Bli med da vel.

Vi gleder oss veldig - og håper på å se akkurat deg der! 

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar