søndag 22. november 2015

Eksamenstimeplan

Det går verken an å skyve det under sofaen eller gjemme det unna i en skuff, det faktum at eksamenstiden nå er godt i gang. Allerede i morgen er det bare litt over en måned igjen til selveste julaften, og vi har mye vi skal nå over på de fire ukene. Men ingen grunn til panikk, for på en eller annen måte klarer vi alltid på mirakuløst vis å komme i mål.

Siden det nå er eksamenstid starter vi fra og med i dag av med eksamenstimeplan her i SiT Idrett. Vi fortsetter med et stort utvalg av gruppetimer frem til jul, men timeplanen er nå litt redusert. Det er stort sett noen av timene på dagtid som forsvinner, og det er heldivis fortsatt mange gode, morsomme og effektive timer igjen på timeplanene. Så selv om yndlingstimen din eventuelt har forsvunnet fra planen, har du ingen unnskyldning for å ikke trene når det fortsatt er så mye bra å velge mellom. I tillegg har de to eksamenstidkonseptene våre kommet tilbake på timeplanen: nemlig Flyt og EksamensYoga. To timer perfekt tilpasset en travel og stressende eksamenshverdag!

Fra og med i dag ser timeplanene våre på de ulike sentrene slik ut:

DragvollPortalenGløshaugenFor mange er eksamenstid en periode preget av både stress, følelse av håpløshet over hvorfor man ikke startet å lese tidligere, redusert søvnkvalitet, høye skuldre og anspenthet. Ekstra viktig er det derfor å prioritere trening nettopp for å redusere de negative tankene og kroppslige symptomene ovenfor. Vi vet at trening har utelukkende positive effekter på kroppen vår, og blant annet øker søvnkvaliteten, vi blir i bedre humør, får mer positiv energi og overskudd og ikke minst øker vi konsentrasjonsevnen vår.

Har du har tatt utfordringen vår om å være med på #eksamens10? Vi håper det kan være en fin motivasjonsfaktor for at du skal dra på trening selv om du føler at listen med gjøremål og pensum som skulle vært lest er alt for lang.

Ønsker dere en sprek og effektiv uke!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar