mandag 9. november 2015

#eksamens10 2015

Vi er allerede godt inne i November måned, eksamenstiden nærmer seg med stormskritt, og i den anledning sparker vi i gang en ny runde med #eksamens10. #eksamens10 er en treningskampanje som skal hjelpe deg med å opprettholde treningsrutinene og motivere deg til å dra på trening også nå når vi går travle og litt stressende tider i møte!
Fjorårets treningskampanje ble en kjempesuksess, og da kan vi ikke annet enn å gjeninnføre #eksamens10 denne høsten. Treningskampanjen går ut på at du som medlem her hos oss utfordres til å trene minimum 10 ganger på våre sentre fra og med i dag, mandag 09.november, og helt frem til 17.desember.Spreke og flotte Camilla og Trine håper du tar utfordringen!
I denne kampanjen teller alt av økter på sentrene våre, og det kan være gruppetimer, egentrening, fotball eller squash - alt er godkjent som en økt. Tar du utfordingen er det bare å hente seg et registreringskort i en av resepsjonene våre, enten på Dragvoll, Gløshaugen eller på Portalen, og så huske på å få resepsjonisten til å stemple i kortet ditt før eller etter du har vært på trening. 

Alle som leverer inn et fullstemplet kort får en liten premie, og er i tillegg med i trekningen av freshe og flotte treningsbagger - vi trekker hele fem vinnere etter at kampanjen er avsluttet. 
NBNB! Det går dessverre ikke an å etterregistrere økter, så du må huske å få kortet ditt stemplet når du skal eller har vært på trening!

I tillegg til denne konkurransen har vi også en egen konkurranse gående på instagram. Du deltar i denne ved å dele ditt treningsøyeblikk med oss, både film og bilder, og ved å merke disse med #eksamens10. Hver uke trekker vi èn vinner som premieres med en gratis PT-time, og de annonsere både her på bloggen og på instagram (@sitidrett).Det er lov å ha mye å gjøre for tiden, det er akkurat slik det skal være. Likevel finnes det få unnskyldninger som er gode nok til å la treningen ligge på hylla frem til juleferien. Og jeg håper virkelig at du bruker denne treningskampanjen som motivasjon til å fortsette med treningen din, for vi vet jo alle hvilke positive effekter trening og fysisk aktivitet har på både søvnkvalitet, konsentrasjonsevne og humøret!

Så hva venter du på? Ta utfordringen da vel!

Jeg gleder meg til å fortsette å se dere rundt omkring på sentrene våre nå frem mot jul, og ikke minst gleder jeg meg til å se hva dere deler med oss av kreative treningsøyeblikk på instagram.

Ha en sprek uke!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar