søndag 22. november 2015

Julebord SiT Idrett

I går samlet vi resepsjonistene, instruktørene, idrettskonsulentene, PT-ene og treningsveilederene til julebord her i SiT Idrett. Nok en gang klarte vi å finne en dato som passet for mange, og fikk samlet rundet femti av våre flotte ansatte til en herlig og sprudlende aften.

Vi gjorde som i fjor, og nedsatte en egen julebordkomiteé tidligere i høst, bestående av Audun, Astrid, Heidi, Kristine, Martine og meg. Med en ivrig planleggingstråd på facebook, gledet vi oss veldig til å gjennomføre planene vi hadde for kvelden.


Vi videreførte blant annet tradisjonen med aktivitet før julebordet, og arrangerte kanonballturnering i idrettshallen! Rekordmange deltagere stillte opp, og selv om dette skal være et lavterske aktivitetstilbud før middagen, blir det fort ganske seriøst med så mange spreke folk med skikkelig konkurranseinstinkt. Det var godt å la svetten renne og konkurranseinstinktet herje før vi pyntet oss i garderobene og var klare til å fylle sultne mager med herlige kokkekunster.


Godt oppmøte på årets kanonballturnering!
Selve julebordet fant som tradisjonen tilsier sted i aerobicsalen på Dragvoll, og det ble spleiselagbonanza ut av en annen verden. Bordet bugnet av alt du kan tenke deg av tapasretter, og selvfølgelig var det et stort utvalg herlige kaker til dessert. I tillegg til at vi er en gjeng over gjennomsnittet spreke, unge mennesker, er vi jaggu meg ganske rå på kjøkkenet også!Kvelden bød videre på taler og mange kåringer. Marlene holdt en fabelaktig tale til herrene, og glimtet til med rim om både de flotte guttene og om SiT. Arild holdt en morsom og sjarmerende tale til våre vakre kvinner, i tillegg fikk Marit Anne æren av å holde en sprudlende takk-for-maten-tale.
Hele åtte kåringer ble delt ut, og de som fikk diplom og gullmedalje var Helén for årets resepsjonist, Gard for årets PT, Ane F. for årets instruktørvikar, Christopher for årets resepsjonistvikar, Camilla for årets energibombe, Anneli for årets instruktør, og Nina og Trine delte prisen for årets humørspreder - vel fortjente alle sammen! I tillegg åpnet vi i år opp for at man kunne nominere folk utenom den felles avstemningen, og Linnelle fikk medalje for årets nykommer, og Astrid for årets vimsEtter taler og kåringer var det tid for konkurranse med påfølgende premieutdeling.  Konkurranseinnslaget var nytt av året på julebordet i fjor, og vi kunne ikke annet enn å gjenta suksessen. Vi delte inn i lag, og så skulle hvert lag lage og presentere et innslag om SiT Idrett. Alle gruppene gjorde en veldig god jobb, og latteren satt meget løst blant publikum.

Vinnerlaget av årets "SiT Show"

Etter showene ble dansegulvet inntatt, og det tok ikke lang tid før stilletthælene måtte kastes til fordel for barbeint zumba-dansing og swing på sokkelesten! Vi er en stor gjeng ivrige, energifulle og danseglade SiT´ere - hurra for det!

Det var en deilig forsmak på alt julen har å by på av sosiale lag, flotte, pyntede mennesker, dans, morro og ikke minst fantastisk mat - nå gleder vi oss til juleferie!

Årets julebordkomiteé - meget fornøyd med innsatsen!
Tusen, tusen takk for nok et fantastisk julebord, verdens beste kolleger <3
Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar