tirsdag 4. november 2014

Planlegging av nytt semester

November måned er i gang, og nå er det på tide for oss her i SiT Idrett å starte planleggingen av neste semester. Gruppetimeplanen pleier stort sett å være ganske lik som for høstsemesteret, men det forekommer alltid små justeringer slik at tilbudet skal bli enda litt bedre for deg som trener her hos oss.

Dette semesteret har vi startet opp med et nytt konsept, PT-gruppetimer, som vi ønsker å bygge videre på etter jul. Denne høsten er fokuset på disse timene styrkeløft (markløft, knebøy og benkpress) med 3 til 4 deltagere og en personlig trener. Når vi nå går inn i planleggingsfasen for neste semester, er det veldig interessant for oss å få innspill fra dere hvis dere har forslag til et kult konsept eller en artig idé!

Her i SiT jobber vi for å holde oss oppdatert på endringer som stadig skjer i treningsverden, og ønsker at våre ansatte og våre sentre skal henge med på utviklingen i en stadig skiftende bransje! Så, hvis du har tanker om endringer på gruppetimeplanen, forslag til nye og kule aktiviteter innenfor PT-gruppetime-konseptet, eller om det er noe annet du ønsker deg her i SiT Idrett, så er det bare å sende en mail til sitblogg@gmail.com, kommentere på FB-siden vår, legge igjen en tilbakemelding på nettsiden vår, eller si i fra til noen som er på jobb neste gang du trener!

Og selv om det er november måned med både kaldere og mørkere dager, så har vi masse morro å se frem til her i SiT. For ettersom eksamenstiden nærmer seg, kommer det nye konsept på timeplanen, vi skal ha ny treningskampanje, og ikke minst er det snart duket for nytt MaratonSpin

Stay tuned!

Klem Nina

2 kommentarer:

  1. Det hadde vært veldig gøy med konkurranser, som virker motiverende for å komme seg opp av sofaen og på trening. For eksempel å delta på nok spinningstimer over en viss periode som vil utgjøre eks. ca. distansen mellom Lindesnes og Nordkapp. Vet andre treningssenter har hatt slike konkurranser, med eks. 24 spinningsøkter over en viss periode..eks. på premie kan f.eks. være å få med seg en venn til å trene gratis en time/uke (trekning blant de som gjennomfører). Eller konkurranser på å være på trening eks. et visst antall ganger i løpet av periode x. Morsomt, og er ofte bare en liten ekstra motivasjon som skal til for å ta valget om å dra på trening. Det finnes et hav av muligheter, og noe jeg tror mange kunne ha likt!

    SvarSlett
  2. At det er corebar på dragvoll, i og med at dette tilbudet ikke har vært fullverdig dette semesteret.

    SvarSlett