fredag 7. november 2014

Pulsstep med Vilde F

Onsdag denne uken tok jeg turen på PulsStep med Vilde F. Jeg har aldri vært på PulsStep før, og tenkte som så at etter tre år som instruktør, var det kanskje på tide å få testet ut denne timen. Og for å ikke føle meg helt alene som nybegynner, hadde jeg som vanlig alliert meg med noen kjente fjes, og møtte spent opp på idrettsbygget Gløshaugen litt før 16.40.

Vilde er en blid og positiv jente, som har undervist i dans før hun begynte på NTNU og i SiT, og trives godt som instruktør her hos oss. Tidligere har hun også drevet med alpint og konkurransedans, og liker å trene både ute og inne i alle slags former. En sprek og energisk jente med andre ord!

Den ultimate treningsopplevelsen får denne jenta når hun kan ha høy musikk på ørene og enten sykle eller løpe langt inn i marka, eller av å være med på en god gruppetime her i SiT - hvor målet alltid er å bli skikkelig sliten. Som instruktør synes hun det beste er å se hvor glade alle deltagerene er etter treningen, og det å få møte så mange hyggelige og smilende mennesker når hun er på jobb. Og en blidere og mer positiv instruktør skal du lete lenge etter!Timen denne onsdagen startet rolig og fint med øvelser som fikk kroppen gradvis i gang, og gjennom tre oppvarmingssanger ble vi klare for å starte på første pulstopp. Vilde hadde lagt opp timen slik: oppvarming - pulstopp - styrke - pulstopp - styrke - pulstopp - styrke - nedtrapping og uttøying. Etter oppvarmingen startet vi rett på første pulstopp, og med enkle, men effektive trinn, og herlig musikk, var det godt med en styrkesang etter det. Hele timen gjennom ble vi veiledet, motivert og pushet - og da siste pulstopp var ferdig kjentes det utrolig godt å få lov til å roe ned, før vi gikk over på siste styrkedel av timen.

"Instruktørene på SiT er alltid fulle av energi og Vilde er kanskje den største solstrålen av dem alle. Det er kjempe motiverende å gå på time når musikken pumper og Vilde smiler oppmundtrende til alle som trenger et lite ekstra dytt over den siste pulstoppen" - Nora, deltager

Alt i alt var det en koreografisk enkel, men slitsom og hard time. Og selv om svetten renner og du er sliten i hele kroppen, blir du motivert og tvunget til å henge med gjennom hele timen av en engasjert og energisk instruktør. En god opplevelse, som absolutt byr på mersmak! Denne timetypen passer for alle og en hver, og i hvertfall hvis du ønsker deg en enkel, effektiv og artig utholdenhetsøkt, med innslag av styrke for både bein og overkropp!


"Selv om kroppen er sliten, svetten renner og du hater litt, så har du ikke noe annet valg enn å smile. Vildes alltid strålende humør smitter og gir treningen ett ekstra piff!" - Julie, deltager"Jeg anbefaler å være med på pulsstep fordi det er en utrolig fin måte å få en variert og effektiv treningsøkt på, med masse fin musikk (synes jeg:) og en god kombinasjon av styrke og kondis. Komkom!!" - Vilde F, Instruktør

Takk for en herlig økt, Vilde!

Ønsker dere alle en sprek og herlig helg!


Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar