torsdag 20. november 2014

HjemmeYoga

Som en oppfølging til forrige ukes innlegg hvor vår kjære yoga-instruktør Ådne kom med flotte og nyttige tips til noen av de vanligste øvelsene i yoga, kommer det her to små filmer med yoga-sekvenser som du kan utføre hjemme på stuegulvet. Filmene er midt i blinken de dagene du for eksempel ikke har tid til å komme deg til ett av våre treningssentre for å være med på en yoga-time, eller bare når du kjenner at du virkelig trenger å gjøre noe helt annet for å koble av og stresse ned.

Film nummer én er en sekvens hvor Ådne tar for seg dette med pustingen i yoga, et sentralt og viktig element. Og for at du skal få mest mulig ut av de andre to filmene, og yoga generelt, anbefaler jeg deg å ta en titt på den før du starter på de to andre. De to andre filmene er korte yoga-sekvenser, hvor du kan velge å utføre begge to, den ene, eller bare noen deler. Prøv deg frem!


Pusteteknikk 
Yoga 1Yoga 2Håper filmene kan komme deg godt til nytte, og bidra til at du går en litt mindre stressende eksamenstid i møte :)

NB: Håper også at akkurat DU har planer om å bli med på MaratonSpin førstkommende lørdag på Portalen! Tre timer med full trøkk, tre engasjerte instruktører og en utrolig bra treningsøkt - kom igjen!

Klem Nina

1 kommentar:

  1. http://media.tumblr.com/tumblr_m60c5sugl21qekui6.jpg

    SvarSlett