søndag 23. november 2014

#Eksamens10

Siden det nå er eksamenstid starter vi med eksamenstimeplan her i SiT Idrett fra og med i morgen, mandag 24. november. Og i den anledning lanserer vi også en ny eksamenskampanje! Var du kanskje her i eksamenstiden i vårsemesteret? Og fikk med deg #SiT10imai? I morgen kjører vi på igjen, og denne gangen med #Eksamens10. En ny kampanje for å få deg til å opprettholde treningsrutinene også nå i eksamenstiden!


Målet med #Eksamens10 er at vi håper du tar utfordringen om å trene minimum 10 økter i løpet av perioden mandag 24.november til fredag 19.desember. Dette er for å få oss alle til å huske på hvor viktig det er å få trent skikkelig selv om man er inne i en veldig hektisk periode.

I denne kampanjen teller alt av økter på sentrene våre, og det kan være gruppetimer, egentrening, fotball eller squash - alt er godkjent som en økt. Tar du utfordingen er det bare å hente seg et registreringskort i en av resepsjonene våre, enten på Dragvoll, Gløshaugen eller Portalen, og så huske på å få resepsjonisten til å stemple i kortet ditt før eller etter du har vært på trening. 
Alle som leverer inn et fullstemplet kort får en liten premie, og er i tillegg med i trekningen av noen større premier. Etter #SiT10imai trakk vi ut tre heldige vinnere av pulsklokker fra Polar - så det blir spennende å se hva vinnerene denne gangen stikker av med!

NBNB! Dessverre går det ikke an å etterregistrere økter, så du må huske på å få kortet stemplet når du skal eller har vært på trening!

I tillegg til denne konkurransen har vi også en egen konkurranse gående på instagram! Du deltar i denne konkurransen ved å merke treningsbildet du legger ut med #eksamens10Hver uke (48, 49, 50 og 51) trekker vi én vinner som premieres med en gratis PT-time, og de annonseres både her på bloggen og på instagram! 


Husk å følge @treningisit for å se hvem vinnerene blir!Det at eksamenstimeplanen starter her i SiT i morgen, vil si at den ordinære gruppetimeplanen byttes ut med en litt redusert versjon. Stort sett fortsetter de fleste timene våre slik som før, men noen timer utgår, og noen nye har kommet til. Nytt på timeplanen nå frem mot jul er både Flyt og EksamensYoga. To timer som passer perfekt for å koble av, stresse ned og flytte fokus fra eksamenskjøret over på noe annet!

Det er lov å ha mye å gjøre nå i eksamenstiden, det er slik det skal være. Likevel finnes det få unnskyldninger som er gode nok til å la treningen ligge på hylla frem til juleferien! Og jeg håper virkelig at du bruker denne treningskampanjen som motivasjon til å fortsette treningen din, for vi vet jo alle sammen hvilke positive effekter trening og fysisk aktiviteter har på både søvnkvalitet, konsentrasjonsevne og humøret!

10 økter på 26 dager? Vi håper DU tar utfordringen og blir med på å gjennomføre #Eksamens10! Kom igjen!Ha en herlig søndag!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar