torsdag 25. september 2014

Yoga-workshop

Søndag som var hadde vi en intern yoga-workshop her i SiT Idrett. Slike workshops og andre interne samlinger har vi i ny og ne, hvor vi benytter oss av  kompetanse vi har internt i SiT. Det er så mange dyktige instruktører, veiledere og PT-er, som hver og en har mye kunnskap på sitt fagfelt. Og denne kunnskapen ønsker vi å dele med hverandre. Yoga-workshopen ble ledet av de to "yoga-guruene" vi har her i SiT, nemlig Ådne og Nina A. 
"Eg e for å bruka interne ressursa når ein ha dei – Nina og Ådne e heilt rå!! Veldig lærerikt, terskelen for å stilla spørsmål e lav sia vi kjenne kvarandre, da e uhøgtidle stemning. Ooog veldig sosialt :)" - Trine, kundekonsulent & instruktør."På søndag fikk jeg øya opp for yoga! Ådne og Nina fikk meg til å forstå hvor positivt det virker på kropp og sjel med en slik form for trening. «Inderne sin form for joggetur» fikk vi fortalt at det er, og fremover har jeg tenkt til å bytte ut en joggetur i uka med yoga :)" - Karoline, instruktør

"Å lede workshopen var veldig artig og inspirerende! Instruktørene var engasjerte i å fordype seg i yogaens filosofi og tradisjon. De gjorde en flott innsats i å utforske og finne trygge og effektive stillinger, både for seg selv og ved å hjelpe andre. Noe som ble forsterket av Ådnes innlegg om anatomi og fysiologi oppimot effektivitet og skader. Alt i alt, en kjempefin workshop med en herlig gjeng!" - Nina A, yogainstruktør


Som dere kan lese over synes både Trine og Karoline at det var artig, interessant og veldig lærerikt å delta på søndagens workshop. Og det tyder på at både Nina A og Ådne synes det var gøy å få lov til å holde workshop for oss andre her i SiT.

Yoga blir bare mer og mer populært som treningsform, noe vi merker på bookingen vår. Og har du ikke vært på yoga før, anbefaler jeg deg virkelig å prøve det ut. Det er mye tyngre enn man kanskje skulle tro, og dessuten blir du både mykere og mer smidig, samtidig som du får koblet av fra hverdagens mas og tjas!

Klem fra Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar