lørdag 13. september 2014

Ladestien

Endelig er det helg igjen! Etterlengtet hele uken gjennom. Det er like fantastisk hver gang den begynner, og like trist hver gang den er over. Jeg går i hvertfall og ser frem til helgen fra den dagen uken starter, selv om jeg prøver å glede meg over- og nyte hver eneste dag mens ukene suser av gårde. 

I går var det fredag, og som på fredager flest sto taco og film på programmet. Denne fredagen hadde jeg derimot en avtale med nydelige og spreke Karoline, som resulterte i en aktiv fredagskveld. Karoline jobber som instruktør her i SiT, og siden vi finner på mye morsomt sammen, har du sett hennes solstråle-smil her på bloggen flere ganger tidligere.

I går fant vi ut at vi måtte ut og lufte både hode og kropp før vi kunne innta sofaen, siden det var så deilig og fint høstvær. Vi tok turen ut på Ladestien, og fikk oss en rolig og fin treningstur i solnedgang. Ladestien er et veldig fint turområde, og beliggenheten i forhold til sentrum er optimal. Det er akkurat passe kort ut dit slik at du kan gå eller sykle, og akkurat så langt utenfor at du får den gode følelsen av å komme deg litt bort fra byen. Selve stien er perfekt både for gåturer, løpeturer og sykkelturer, og i tillegg er det utrolig mange fine og idylliske stoppesteder langs ruten. 

Karoline og jeg tok oss en rolig gå- og joggetur i går kveld, og la inn en liten styrkeøkt underveis. Noen enkle øvelser får både over- og underkropp gjorde susen, og som mange kanskje har sett på instragramkontoen @treningisit, var det ganske artig å ta kleine treningsbilder i solnedgang!Pause i pushupsene midt i søledammen - lite vellykket!

Ønsker alle sammen en strålende helg, og i morgen får dere en update fra de av oss her i SiT Idrett som deltok på forrige helgs convention i Oslo: SINspiration - stay tuned!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar