søndag 28. september 2014

Løpetid

Det er høst - og klart for løpetid!

Vi er tilbake i hverdagens rutiner, og oktober står snart for døren. Likevel er vi forhåpentligvis fortsatt fulle av energi fra sommeren, store lagre vi kan hente krefter fra utover høsten. Vår og sommer er høytid for løping, men heldigvis er ikke høsten noen mindre fin tid for å knyte på seg skoene og komme seg ut av døren på!

Følelsen av å finne frem løpeskoene og legge ut på årets første tur blant hestehov og nyutsprungne bjørketrær så fort isen og snøen forsvinner tidlig på året, er helt fantastisk. Så kommer sommerløping i shorts og t-skjorte, som gjerne avsluttes med et forfriskende bad - og nå er det endelig klart for de fantastiske høstturene i naturskjønne omgivelser, med klar og ren høstluft.Jeg mener høsten som løpesesong absolutt stiller på høyde med både vår og sommer. Luften har blitt klarere og kjennes skarpere og renere, og fargespekteret går fra grønt til mørk gul og oransje! Løping på høsten er virkelig godt for både kropp og sjel, og har god effekt både fysisk og psykisk.

Og heldige er vi som bor her i Trondheim med alle de utrolig fine løpsmulighetene vi har. Uansett hvor man bor i byen, har man mulighet for å knyte på seg skoene og gå ut døra. Og så er det bare å la fantasien sette grenser. Mulighetene er mange. Ta deg en tur på grusveiene langs nidelven, løp ladestien frem og tilbake, eller hva med en tur i Estenstad- eller Bymarka?

Ha en fortsatt fin søndag! :)Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar