torsdag 4. september 2014

Spinninginstruktør?

Har du vært på en spinningtime en gang, sett på instruktøren og tenkt; "det der kan jeg også klare"? Går du rundt med en liten instruktørdrøm i magen? Er du blid, engasjert og positiv? Liker du å instruere og lede? Er du opptatt av- og glad i trening og fysisk aktivitet? Liker du å gå på spinningtimer? Eller har du bare en liten følelse av at du ville likt å jobbe som spinninginstruktør? Da kan det hende at du bør melde deg på spinninginstruktørkurset vi i SiT har nå i høst!

Om to uker gjentar vi suksessen og arrangerer nytt spinninginstruktørkurs her i SiT Idrett. Kurset går av stabelen på Portalen lørdag 13. september fra 09.00 - 17.00, og søndag 14.september samme tid. Kurset har en pris på kun kroner 1000, og ja, det kan føles mye for oss som er studenter, MEN de pengene tjener du lett inn igjen om du skulle få jobb som instruktør. Og jeg mener uansett at det er vel investerte penger, da opplegget og læringsutbyttet av kurset er helt på topp. På kurset blir det både teori og praksis. Det vil si at du får prøve deg som instruktør allerede under kurshelgen, og i tillegg vil du få god innføring i instruksjon, musikkbruk, teknikk, treningslære og programkomponering. Og for å få jobb som instruktør her i SiT, er det en forutsetning at du har gjennomført instruktørkurset. Har du spørsmål eller bare lurer på om dette kunne vært noe for deg, send en mail til kursholder Tore da vel: tore.blokkum@sit.no. Bruk også denne mailen om du ønsker å melde deg på kurset.

Jeg elsker virkelig det å være spinninginstruktør. Det gir meg så mye glede og energi, og ikke minst en haug av utrolig gode treningsøkter. Det å kunne gå og glede seg til man skal på jobb fordi man vet at det møter opp så utrolig mange spreke og flinke deltagere, fordi man vet at man i tillegg til å være på "jobb", får seg en kjempebra økt, fordi man kan bruke den musikken man liker aller best og som gjør deg gira, fordi man føler at man gjør noe bra for andre.. og ja, listen er lang med fordeler og gleder det gir å være spinninginstruktør!Har du lyst til å være med på å spre treningsglede? Meld deg på da vel! Jeg vet at du ikke kommer til å angre! :)

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar