søndag 1. juni 2014

Vårfest i SiT Idrett

Forrige lørdag hadde vi vårfest for de ansatte her i SiT Idrett. Vi er en stor gjeng som har mye til felles, blant annet at vi er glad i å trene og drive med fysisk aktivitet, og så er vi i tillegg veldig glade i å samles for å nyte hverandres gode og morsomme nærvær i ny og ne. Dessverre får vi ikke til å samles så alt for ofte, men i tillegg til høstfesten og julebordet vi hadde forrige semester, har vi også klart å ha både vinter- og vårfest så langt dette semesteret - og det er ikke dårlig å klare å samle så mange, fine og bra folk hver gang.

Denne lørdagen åpnet vår kjære Ola sitt hjem oppe på Dragvoll, og både resepsjonister, treningsveiledere, PT-er og instruktører var hjertelig velkomne. Kvelden startet med grilling i hagen til Ola, og fortsatte med lek og morro ut i de sene nattetimer. Den etterhvert så store gjengen av ansatte her i SiT Idrett er sammensatt av utrolig mange herlige, positive og blide mennersker, og av det kan det jo ikke skapes annet enn god stemning og mye morro! :)


Når et vårsemester går mot slutten her i SiT Idrett, betyr det ikke bare at vi gleder oss til sol, sommerferie, grilling, bading og det å spise is hver dag. Det betyr også at en del av de herlige menneskene som jobber her hos oss blir ferdig med studieløpet sitt, og dessverre flytter fra byen. Det er trist at flere av våre gleddesspredene og dyktige venner og kollegaer sier takk for seg både som student og ansatt her i SiT, men de aller fleste ser vi jo igjen når de er på besøk i byen eller i andre sammenkomster. Noen skal også på utveksling neste skoleår, men de får vi forhåpentligvis tilbake som kollegaer når de er ferdige med utvekslingsoppholdet sitt - og da kan vi glede oss til det hele neste år! :) 


Denne gangen hadde jeg dessverre ikke mulighet til å være med på vårfesten, men anledningen byr seg forhåpentligvis igjen om ikke så alt for lenge! Det skal nok bli både sommerfest og høstfest før det har gått alt for mange måneder :)

Håper de av dere som enda ikke har fått sommerferie fortsatt er ved godt mot og holder motivasjonen oppe. Juni måned er her, og da er det snart ferie for alle sammen, uansett hvor langt unna late dager med sol og sommer føles!

Fortsatt god søndag - stå på med lesingen :)

Klem Nina

1 kommentar:

  1. Have Fun Guys!!! You all deserve it!!!! Everyone one so professional and fun!! Looking forward to the autumn semester with you guys!!!

    SvarSlett