tirsdag 3. juni 2014

Åpningstider og timeplan for sommeren

Juni måned har er endelig her. Første, herlige, solfylte sommermåned. Det er ikke sikkert du er ferdig med siste eksamen enda, eller innlevering av oppgaven din, men heldigvis er det ikke lenge til du også endelig kan nyte solen, grille i høgskoleparken, bruke hele dagen til å løpe i bymarka, eller ligge på marinen og gjøre absolutt ingen verdens ting - det gleder i hvertfall jeg meg til!

Her i SiT Idrett medfører det at det endelig har blitt juni måned at åpningstidene går over i "sommeråpningstider" og at eksamenstimeplanen vår går over i "sommertimeplan", med litt mer begrenset utvalg av timer.

I sommer vil Portalen holde stengt fra 23.juni til 03.august på grunn av ombygging og oppussing. Idrettsbygget Gløshaugen derimot, vil holde åpent hele sommerferien - og oversikt over åpningstidene finner du på her.

Obsobs! Førstkommende helg er det pinse, og da har alle våre tre sentre stengt både lørdag og søndag, og redusert åpningstid på mandag fra 14-20. Værmeldingene lover sol og varme, så å bruke det at sentrene holder stengt som unnskyldning for å la være å trene, er ikke godkjent ;) Kom deg ut i solskinnet! Ta deg en sykkeltur på Ladestien, spill volleyball i dødens dal, løp opp til Geitfjellet, eller ta en rolig joggetur langs Nidelven! 

Kom deg ut i skog og mark - nyt solen så lenge den varer!

Fortsett å lese, tren, spis og sov nok - så er sommerferien like rundt hjørnet!


Klem Nina




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar