torsdag 12. juni 2014

Vinnere av pulsklokke

Da har vi endelig talt opp hvor mange deltagerkort som ble levert inn i forbindelse med at vårkampanjen #SiT10imai er avsluttet. Jeg tror aldri vi har hatt så høye besøkstall på sentrene våre i mai måned, i og med at eksamenstid pleier å medføre at mange nedprioriterer treningen. Derfor er det en stor glede for oss i SiT å se at så mange tok utfordringen vår om å trene minimum 10 ganger i løpet av mai måned. 


Alle som har levert inn deltagerkortet sitt, har mottatt en flott SiT-headneck, og har samtidig vært med i trekningen av tre RCX5 polar pulsklokker. Denne uken trakk vi de tre heldige vinnerene, en fra hver av innleveringseskene på hvert av sentrene våre. 



På Dragvoll ble det totalt levert inn 82 kort, og her vant Katrine Ekeland, på Gløshaugen ble det levert inn 269 kort, og Simen Isachsen vant, og på Portalen ble det levert inn 162 kort og Christine Bøhm ble trukket ut som den heldige vinneren. Alle tre har blitt kontaktet, og vi håper veldig at pulsklokkene faller i smak - de er i hvertfall vel fortjent. Siden kampanjen var så vellykket, blir det helt sikkert gjentagelse neste år :)


Klem Nina

1 kommentar:

  1. Hm, skulle visst gått og levert på Dragvoll...

    SvarSlett