lørdag 6. april 2013

Vedlikeholdsarbeid på Portalen

Som mange, men kanskje ikke alle har fått med seg, har treningssenteret vårt på Portalen vært stengt siden påske på grunn av vedlikehold.

Det har tidligere vært en del klager på lyd og støy fra andre som holder til i bygget, så noe måtte gjøres. Uken har gått med til å støpe nye gulv under frivektsarealene, noe som skal dempe lydgjennomslippet til over- og underliggende etasjer.

Fint blir det, og heldigvis er det bare to dager til senteret åpner igjen, altså førstkommende mandag 08. april. Når senteret først holder stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid, benytter vi anledningen til å ta en skikkelig vårrengjøring på alt av spinningsykler, tredemøller og apparater! Det blir deilig å komme tilbake til et rent og delvis nyoppusset senter :)

Vedlikeholdsarbeidet er i gang!
Rotete er det - men fint blir det :)
Nystøpte gulv under frivektsarealene
Ikke mye plass til å trene her,  men på mandag skal alt være i orden!

Onsdag kveld bidro Anne Lovise, som også jobber som treningsveileder, og jeg med vårt og vasket spinningsyklene i spinningsalen. Det blir dessverre gjort litt for sjeldent til vanlig, og da er det ikke bare-bare å få syklene ordentlig rene. Men med radioresepsjonen på anlegget holdt vi humøret oppe, og gjorde vårt beste! :)

Anne Lovise in action!
Deilig å komme tilbake til rene spinningsykler!
Nina

2 kommentarer:

  1. Det gledes, selv om vi sikkert ikke merker så stor forskjell hvis det bare er gulvene som er forandringen. Men det er jo bra at det forbedrer støyen for andre da=) De syklene har jeg også vært med på å vaske en gang, ikke bare bare nei som du sier :P

    SvarSlett
  2. Det er bare gulvene som er forandret i denne omgangen, men det hjelper også på å få tatt en skikkelig rundvask på senteret. De syklene var et slit, men vi ble til slutt ganske fornøyde likevel :)

    SvarSlett