tirsdag 30. april 2013

Eksamenstimeplanen er i gang


Det blir ikke fullt så ille om du passer på å få
trent i tillegg til lesingen!
I går startet semesterets eksamenstimeplan her i SiT Idrett. Når vi går over fra vanlig gruppetimeplan til eksamenstimeplan, er det alltid med noen endringer. Timeplanen som nå er gjeldende har et mer begrenset timetilbud enn det det pleier å være på planen, både når det gjelder saltimer og spinningtimer. Det er hovedsakelig formiddagstimer som er tatt bort, men noen av de er også flyttet til et senere tidspunkt eller en annen dag.

Grunnen til dette er at færre deltar på gruppetimene i eksamenstiden. Jeg håper selvfølgelig at man bare velger å flytte treningen sin den dagen til et annet tidspunkt, og ikke kutter den ut. For som mye forskning viser, og som tidligere nevnt her, er det utrolig viktig å opprettholde de godt innarbeidede treningsrutinene også i eksamenstiden. Fysisk aktivitet og trening skjerper fokus, øker motivasjonen, hjelper deg med å stresse ned, bedrer søvnkvaliteten - og gjør deg dermed også mer opplagt! Keep it going!

Oppdatert versjon vil hele tiden være tilgjengelig på nettsiden vår, og det er bare å bla seg fremover i tid for å se på timeplanene fra uke til uke. Nå skal det også være oppdatert i bookingen i forhold til de gruppetimene som kjøres på helligdagene fremover mot sommeren. 

Du lurer kanskje også på om det vil være noen mulighet for å gå på gruppetimer i løpet av sommeren - og ja, det vil det være! Hurra! I juni reduserer vi timetilbudet på alle tre sentrene, og i juli holder gløshaugen og dragvoll stengt. Men Portalen vil holde åpent hele juli, og ha et utvalg av gruppetimetilbud! Så det skal være mulig å trene hele sommeren gjennom :)


Nina 

3 kommentarer:

  1. Vil det være mulig å kjøpe et medlemskap kun for sommeren? Hvor lenge og til hvilken pris?

    SvarSlett
  2. Dette vil det nok komme informasjon om på nettsiden. Men vi bruker å selve kort som gjelder til noe ut i august for ca. 450kr - jeg presiserer at dette er antakelser - da jeg ikke husker fra i fjor :)

    SvarSlett
  3. Vi kommer til å selge sommerkort som varer i perioden 15. mai til 15. august og koster kr 600 :)

    SvarSlett