onsdag 3. april 2013

Oh herlige påskeferie!


Fantastiske dager med sol fra skyfri himmel, skiturer på vidda og kvikklunsj i sekken! Fri fra hverdagens rutiner, kjas og mas. En oppladningsuke med kos og hygge - påskeferien har vært fantastisk! Våren står for døren, og forhåpentligvis blir det en sprek og sporty tid fremover.

Da har vi gått over i April måned, og påskeferien er dessverre over for de fleste! Første del av semesteret er ferdig, og vi går inn i det som for mange blir den travleste perioden av vårsemesteret. Tiden fremover er en oppkjøringsperiode mot eksamentiden vi har i vente, men erfaringsmessig kan våren i Trondheim bli ganske fin. Forhåpentligvis fortsetter også det fantastiske påskeværet, slik at man kan komme seg ut og koble av mellom slagene!

Jeg håper du har hatt en strålende påskeferie - uansett hva som har vært på agendaen! Jeg har i hvertfall kost meg utrolig mye. Ferien har for min del bestått av en hyttetur med gode klassekamerater, og en tur  på fjellet med familien. Sol fra skyfri himmel har det vært nesten hver dag, og en så fantastisk påske kan jeg ikke huske å ha opplevd. Dagene har gått med til å gå lange, fine skiturer på fjellet, og ellers kun til å slappe av og gjøre ingen verdens ting. Det har vært herlig med fri fra skole, jobb og pensum, og kroppen er nå fulladet med energi til å ta fatt på de siste månedene frem mot sommerferien.

I SiT Idrett er vi i full sving med vedlikeholds- og fornyingsarbeid på Portalen som holder stengt frem til neste uke. Idrettsbyggene Gløshaugen og Dragvoll holder åpent som vanlig, og timeplanene går ordinært frem til 29. April :)

Hyttetur i Hallingdal med denne fantastiske gjengen! 
Sol fra skyfri himmel

Nyopptråkkede skispor
Fornøyd på skitur i ettermiddagssol 

Da er det bare å stå på, løfte hodet og se fremover - så har vi en fantastisk fin tid i møte! Vår med varme og sol i Trondheim kan bli ganske bra, det også! :)

Påskeklem Nina

1 kommentar: