fredag 12. april 2013

En uke igjen til SiT BeneFiT!

Flotte plakater henger rundt omkring
på sentrene våre!

Da er det akkurat én uke til SiT BeneFiT går av stabelen for tredje året på rad! I år finner arrangementet sted neste fredag, altså 19.april i tidsrommet 15.30 - 18.00 i Armfeldtsalen på Gløshaugen Idrettssenter.

Konseptet rundt eventen forsterker uttrykket "trening med mening", og går ut på at de som deltar (noe jeg håper du kommer til å gjøre) betaler 100,- som går uavkortet til Aktiv mot kreft.

For prisen du betaler får du en 2,5 times herlig og energifylt treningsøkt bestående av fire ulike program, rett og slett en skikkelig kickstart på helgen - og med god samvittighet på kjøpet, er det få grunner til å ikke delta!

Aktiv mot kreft ble etablert i 2007 av Grete Waitz og Helle Aanesen, og hovedmålet er i dag å kunne finansiere trenings- og aktivitetssentere for kreftpasienter etter modellen "Pusterom" ved Ullevåll sykehus, som Grete Waitz også var med på å etablere. Stiftelsen har en visjon om å forebygge kreft gjennom å motivere og tilrettelegge for økt fysisk aktivitet.



Programmet for fredagen blir som følger:

15.30:  Move, shake, dance!  (Ida M, Trine og Marit Anne)
16.10:  Afrobeats  (Sindre og Elin)
16.40:  Interval Bootcamp  (Camilla, Anneli og Heidi H)
17.20:  Balance  (Anneli og Marit Anne)

Denne 2,5 timers lange treningsøkten byr på mye variasjon, glede, energi og utfordringer! Du får både anledning til å teste dansefoten, riste løs, kjenne høy puls og melkesyre, og til slutt få en rolig avslutning med tøying og avspenning - stort bedre kan det vel ikke bli?!

Disse jentene er klare for å ta dere gjennom "Move, shake, dance!"
Det blir forhåndssalg på alle sentrene; onsdag kveld på Portalen og torsdag ettermiddag på både Gløshaugen og Dragvoll Idrettssenter. Det blir også salg på Gløshaugen fra 15.00 på fredagen, men det er lurt å sikre seg billett på forhånd, da det er begrenset med plasser.


Her kommer smakebiter fra "Afrobeats!" og "Move, shake, dance!" - absolutt noe å glede seg til!




Jeg håper at akkurat du har lyst til å delta på SiT BeneFiT! Bli med på å kickstarte helgen med en 2,5 timers lang treningsøkt full av energi, med ivrige instruktører og andre treningsglade deltagere! Med drikke fra Vitamin Well, bananer fra Bama og god samvittighet på kjøpet, kan det ikke bli annet enn bra!

Jeg skal i hvertfall være med - og gleder meg veldig mye!

Nina

3 kommentarer:

  1. Hvorfor er videoene alltid filmet med en potet? :(
    Ellers fint innlegg!

    SvarSlett
  2. Hva betyr det å filme med en potet? Kjempebra innlegg! :D

    SvarSlett
  3. Det er vel mest en indikasjon på at bildekvaliteten er lav (hvis en potet var et kamera ville det neppe vært et bra kamera).

    SvarSlett