søndag 21. april 2013

SiT BeneFiT - vel gjennomført!

På fredag gikk SiT BeneFiT - trening med mening av stabelen kl 15.30 i Armfeldtsalen på Gløshaugen Idrettssenter! Treningsmaratonet til inntekt for Aktiv mot kreft ble for tredje året på rad en kjempesuksess!

Onsdag og torsdag stilte flere av staben i sit idrett opp på de ulike sentrene for forhåndssalg av billetter, og fredag før arrangementet satt spinninginstruktør Jonas i resepsjonen på Gløshaugen for å selge de billettene som var igjen. Jeg bidro mer med min tilstedeværelse enn med selve billettsalget, da jeg syntes Jonas gjorde en strålende jobb! 

Mange av de ansatte i sit idrett var til stede i god tid før arrangementet, og var travelt opptatt med å få alt ferdig til start. En spent og energisk atmosfære preget idrettsbygget, og vi lurte svært på hvor mange deltagere som kom til å møte opp. Ville det bli flere enn sist gang?

Da arrangementet startet kl 15.30 var hundre deltagere, både gutter og jenter, på plass i Armfeldtsalen! Og 2,5 time med trening for en god sak fløy av gårde. Både deltagerene og instruktørene gjorde en strålende innsats, og med en skikkelig kickstart på helgen gikk de fleste ut av salen med et stort smil om munnen da klokken slo seks :) 

Tilsammen klarte vi å samle inn 10430 kroner! Er ikke det fantastisk, så vet ikke jeg! Et godt bidrag til Aktiv mot kreft, slik at de kan fortsette sitt arbeid med å finansiere trenings- og aktivitetssentre for kreftpasienter! Takk skal dere ha - alle sammen! :)


Spreke og freshe jenter - klare for treningsmaraton!
Sindre og Ida gleder seg til å ha "Move, shake,
dance" og "afrobeats"
Jonas selger billetter, og jeg observerer!
Camilla var klar for å pushe deltagerene gjennom
"interval bootcamp", og Lene gledet seg til å delta!

Det første konseptet som sto på programmet var "move, shake, dance" med Ida M, Marit Anne og Trine som instruktører. Jentene var helt rå, og med herlig koreografi, energisk musikk og en fantastisk holdning, klarte de til og med å få meg til å slippe meg løs (som ikke er spesielt erfaren med verken zumba eller andre dansegruppetimer!)


Flotte frøkner!

Herlige moves :)

Dansende deltagere!
Ingen tvil om at Trine storkoste seg på scenen!
Energisk!

Som nummer to på programmet var Sindre og Elin K klare med konseptet "Afrobeats". En herlig 30 minutters økt med dans inspirert av afrikanske rytmer! Med flott utlæring av koreografi, sto stemingen i taket under finalesangen! 

Samkjørte og flinke instruktører
Strålende Sindre i aksjon!



Jeg storkoste meg!
Elin in action!

























Tredje konsept på planen var "Interval bootcamp" med Anneli, Heidi H og Camilla. Knalltøffe jenter tok oss gjennom tre energiske pulstopper, utfordret kjernemuskulaturen, og fikk i hvertfall frem melkesyre hos undertegnede!

Heidi og Camilla i aksjon!
Instruktør Marthe sto på første rad under hele arrangementet, og holdt ikke tilbake på noe!
Heidi storkoste seg!
Camilla instruerer

Svette og flinke deltagere!
Kraftslag!
Anneli pusher og motiverer! Vanskelig å ikke gjøre som hun sier!
Burpees hører med på en tøff time som interval bootcamp!

Etter at vi hadde danset, hoppet, løpt, slått og sparket oss gjennom 2 timer, kom avslutningsdelen "balance". En helt perfekt måte å avslutte treningsmaratonet på, med 30 minutter styrke, balanse, avspenning og uttøying i regi av Marit Anne og Anneli.


Godt å avslutte maratonet med en flott og rolig økt
Sterke og fine posisjoner


Fornøyde instruktører etter vel gjennomført arrangement!

Da gjenstår det bare å takke alle som deltok, for bidraget og for innsatsen! Stemningen sto i taket fra start til slutt, og jeg gleder meg allerede til neste år - for nå har det blitt tradisjon :)
Håper du syntes det var artig å trene for en god sak, og at du blir med neste år, du også


Nina

5 kommentarer:

  1. Det var noen hærlige timer med trening ! :)
    Men, hvor mye fikk vi tjent inn til aktiv mot kreft?

    SvarSlett
  2. Ja, det var det absolutt! Så snart tallene er klare kommer det en oppdatering på hvor mye vi klarte å få inn! :)

    SvarSlett
  3. Hei,

    Jeg lurte på hvorfor stedet man kunne ta markløft før på portalen er borte?

    SvarSlett
  4. Det er absolutt ikke borte, vi har bare støpt ut et mye større område med den typen gulv som var under der hvor man kunne løfte markløft tidligere. Nå kan du løfte på hele det nye gulvet (som altså er de opphevede områdene av styrkerommet!) :)

    SvarSlett
  5. Så flott! Takk for svar :)

    SvarSlett