torsdag 3. mai 2012

SiT Benefit - vel gjennomført!

Det nærmer seg helg, og en uke har snart gått siden vårt flotte arrangement, SiT Benefit - treningsmaraton til inntekt for Aktiv mot kreft.

Torsdagen i forveien stilte sporty Christine Høyvik opp som billettselger, for at de som ville sikre seg plass til lørdagens arrangement kunne få tak i billett for 100 kr. Alle pengene ville gå uavkortet til stiftelsen. 30 stk var ivrige nok til å kjøpe billett på torsdag. Det var betryggende å vite at i allefall disse kom til å møte opp, men 30 stk i en sal som tar 200 ville virke en smule glissent... Derfor var det spente instruktører som trippa rundt på Idrettsbygget lørdag formiddag. Ville vi få like mange deltakere som i fjor (ca 70)? Eller helst; Ville vi sette rekord og få et rundt og flott antall som 100?

Heidi og Marte sitter klar for å selge billetter til SiT Benefit, mens Sindre gleder seg til å kjøre time etterpå.







Vi hadde fått sponset bananer og YT-drikke, slik at spreke deltakere kunne få litt påfyll av energi under den 2,5 timer lange økta :)









Så var klokka slagen 12.00 og Armfeldtsalen hadde fyltes bra opp med treningsklare folk! Først sørget Ida M, Ingeborg og jeg for diverse dansemooves ala zumba, før Elin og Sindre kjørte ei lita økt med Afro. Deretter var det "full pakke" med en høy-puls-time servert av Anneli, Camilla og Ida M. Siste halvtimen sørget jeg for å roe intensiteten med øvelser fra timetypen Smidig (styrke og bevegelighet).










Det stod ikke på innsatsen! Spreke folk! :)







Digg å tøye ut til slutt! Fantastisk innsats av alle deltakere og instruktører :)



Så...ble det rekord?

JA! ca 100 deltakere og litt over 11.000 kr samlet inn til Aktiv mot kreft :)

SiT benefit er et morsomt arrangement som skaper treningsglede både fordi vi støtter en god sak, men også fordi det gjøres mye ekstra ut av gruppetreningen: Mange instruktører sammen, scene og lys er ikke hverdagskost, men noe vi håper å fortsette med i årene fremover. 


Marit Anne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar