tirsdag 10. januar 2012

Ukens ansatt: June

Navn: June Alette Holter

Stilling: Resepsjonist og spinninginstruktør

Hvor lenge har du jobbet i SiT?
Startet høsten 2011.

Hva er arbeidsoppgavene dine?
Som ansatt i SiT Idrett er det viktig å fremstå som en god ambassadør og fremme trening og helse på en sunn måte. Som spinninginstruktør er min arbeidsoppgave å motivere og coache deltagerne underveis i timen. Liker å kjøre harde timer som gjør at man kan hente ut det lille ekstra. Samtidig er det viktig å ha generell kunnskap om trening og være tilgjengelig for kunden før og etter en time. I resepsjonen møter vi alle spreke Trondheims-studenter med et hei og gjerne et smil. Setter god kundebehandlig høyt og håper alle våre medlemmer trives godt på våre sentre. Som resepsjonist handler det om å være tilgjenglig og hjelpsom ovenfor alle kunder, uansett problem eller spørsmål. I rolige perioder gjør vi forefallent arbeid som å fylle på sprayflasker, tømme søppel og ikke minst rydde vekter - gratis styrketrening :) 

Hva synes du er det beste med jobben din?
Miljøet her på SiT er absolutt det beste med jobben! En livlig, positiv og imøtekommende gjeng som alle deler felles interesse for trening og positive holdninger. Det er også veldig artig å jobbe på et så fint senter som Portalen, hvor det kun er studenter som trener.

Hva liker du å trene?
Jeg spiller for Trondheims Ørn, så det blir fotball stort sett hver dag. Utenfor sesong og på andre fridager prøver jeg å legge inn styrketrening eller en spinningøkt. Liker også godt å klatre, og merker at kroppen har veldig godt av andre utfordringer en tredemølla og styrkemaskinene!

Utdannelse:
Går dette året på Sonans Privatgymnas og har vel 7-8 studieår foran meg...

Interesser:
Hverdagen er stort sett fylt av fotball, jobb og skole!

Personlig hilsen:
Sett deg realistiske mål og nå disse ved varisjon i treningshverdagen, da får du både positive opplevelser og lettere motivasjon. Og som jeg pleier å si på spinning: det koster underveis, men det er absolutt verdt det når man er ferdig :)

1 kommentar: