fredag 13. desember 2013

Ivar, du Ivar!

Ivar raste i Trondheim i går. Veier ble stengt, busser og båter ble innstillt, folk satt værfast mange steder, og man ble oppfordret til å holde seg innendørs. Uværet resulterte også i at vi måtte avlyse timene som gikk på sentrene våre i går ettermiddag og på kvelden. Det er ikke noe hyggelig å måtte sende ut sms til påmeldte og spreke deltagere for å si at timen de har vært så flinke å melde seg på ikke går likevel. Ikke ble timene avlyst på grunn av syk instruktør eller mangel på vikarer, men rett og slett på grunn av uværet. Vi i SiT Idrett kunne dessverre ikke oppfordre dere til å ta turen til treningssentrene våre, når politiet gikk så langt at de kjørte rundt i gatene for å be folk trekke innendørs.


Flotte Ragna var på jobb i resepsjonen torsdag kveld, og fikk sendt ut sms med beskjed om avlysning av timene til de påmeldte. Kanskje var du en av de som hadde gledet seg til å dra på time, men i stede mottok følgende sms?



Det er synd at slikt skjer, men uvær og andre naturkrefter er det dessverre ingen av oss som råder over. Det ble en rolig kveld på sentrene våre, men noen gærninger trosset oppfordringene om å holde seg innendørs for å få seg en god økt likevel!

Nesten folketomt på Portalen

Ellers håper jeg motivasjonen fortsatt er til stede hos de av dere som ikke har tatt juleferie helt enda. Det er bare å stå på videre, og så kommer juleferien om en ukes tid uansett hvor langt unna den føles. Oppfordrer alle til å like "NTNU lyspunkt" på FB, da det støtt og stadig dukker opp søte, morsomme og rare lyspunkt i en ellers, for mange, grå og dyster eksamenstid :)




Og dette lyspunktet som ble lagt ut for en stund siden varmet samtlige instruktørhjerter her i SiT Idrett, en stor takk til deg som delte dette lyspunktet :)



Lykke til med siste innspurt!


Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar