tirsdag 3. desember 2013

Endring i planen



Nå er eksamenstiden skikkelig i gang, og hallene på Dragvoll Idrettsenter fylles hver dag med spente studenter, skjelvende av nerver, store doser koffein og mangel på nattesøvn.


Å ha eksamen med dundrende treningsmusikk og stemmen fra en overengasjert instruktør som bakgrunnsstøy er ikke helt heldig, og siden det i år vil gjennomføres eksamener både på dag- og kveldstid, må vi ta hensyn til dette når vi setter opp timeplanen. Timene denne uka er derfor flyttet slik at de er ferdige til eksamensstart eller begynner etter eksamensslutt.


Det har også vært litt fortvilelse over at Pump-timen onsdag morgen på Gløshaugen er forsvunnet fra planen, men jeg kan forsikre dere om at dette kun er midlertidig og av god grunn. På grunn av vedlikehold justeres nemlig åpningstiden onsdag 4. desember til kl 10.30, noe som gjør at Pump-timen faller bort og vektstengene må få ligge denne onsdagen. Uka etter er vi derimot klare for nye løft.



Med unntak av dette vil ikke timeplanen endres før siste uke før jul. Det er derfor mange timer igjen man kan boltre seg på, før juleroen får erstatte treningstøy og høy puls, med finstas og velfortjent avslapning.



For de av dere som fremdeles har eksamener å lese til; hold motet oppedere kommer i mål til slutt.

Klem Elin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar