mandag 30. desember 2013

Høydepunkter fra 2013

Nå runder vi snart av året 2013. Enda et fantastisk år som hadde mye morro på agendaen. Jeg har tittet gjennom bildene som ble tatt i forbindelse med bloggingen i løpet av året, og her kommer høydepunktene i tur og orden :) 

Len deg tilbake og bli med på en mimrereise gjennom året som har gått!

Januar var en herlig måned som ga en kanonstart på året 2013. Et unikt og fantastisk vinterlandskap omkranset Trondheim by, og enhver mulighet ble benyttet til å komme seg ut på ski i skog og mark. 





Februar er måneden hvor "the nike blast" går av stabelen. I år fantes ikke lengre conventionen i Oslo, og det var derfor få av oss som tok turen over landegrensen til Stockholm. Spreke og flotte Marit Anne og Camilla koste seg derimot på convention. Og i 2014 skal i hvertfall Christel, Marit Anne og jeg til Stockholm første helgen i februar - og gjett om vi gleder oss!




I mars var det blant annet fokus på styrketrening her på bloggen. Det ble skrevet litt om hva og hvorfor, og det ble lagt ut tips til hvordan man enkelt og greit kan gjennomføre litt ferietrening hjemme på stuegulvet. Kanskje har du gjort det også nå i juleferien om det har vært langt til nærmeste treningssenter?



April må ha vært høydepunktet i forhold til antall happenings dette året. Vi arrangerte blant annet yoga-instruktørkurs og SiT Benefit, og 4 flotte og superspreke herremenn gjennomførte det jeg håper kan bli en tradisjon, "SiT Maraton".






I mai var det duket for enda en convention, og "workout Åre" sto for tur. Camilla, Lene, Heidi og Sindre tok turen - og hadde en flott helg med påfyll av både inspirasjon og motivasjon. I tillegg fikk bloggen endelig sin egen instagramkonto - hipp hurra for det!






Juni var måneden for siste innspurt på skolefronten - og måneden hvor sommerferien plutselig sto for døren. Jentebølgen ble arrangert i Trondheim, og Ingrid, Astrid og Silje L stilte til start - spreke og flotte representanter for SiT Idrett. De av instruktørene som hadde mulighet samlet seg også til en liten sommeravslutning :)





I juli hadde bloggen ferie, og jeg koste meg blant annet med kajakpadling og løpeturer i vakre Kragerø, i tillegg fikk jeg meg en herlig utenlandstur til fantastiske Ericeira og Lisboa i Portugal sammen med gode venner :)




August kom med sine varme sommerkvelder og ikke minst semesterstart. Semesteret ble innviet med immatrukulering på Gløshaugen, hvor SiT Idrett sto på stand og informerte om vårt fantastiske treningstilbud. I løpet av sommermånedene pusset vi opp styrkerommene våre i idrettsbyggene på Dragvoll og Gløshaugen. Treningsveilederene var også på et lærrerikt og utfordrende kettlebellskurs.






I September måned fylte Dragvoll Idrettssenter 15 år - og det ble feiret med team-teach timer, snacks og jubileumsquiz. I denne måneden viste Trondheim by seg fra sin vakreste side, noe som resulterte i flere fantastiske turer i marka. Vi arrangerte også en sosial happening for de ansatte, og koste oss med lunsj en søndag i september.






Oktober måned gikk UKA-13 av stabelen her i Trondheim, og preget nok store deler av døgnet til mange av byens studenter. UKEløpet ble arrangert, og Astrid, Randi og Klara stilte til start. I løpet av oktober arrangerte vi også høstfest her i SiT, og her på bloggen hadde Elin K sin debut som gjesteblogger.





November kom som vanlig litt for raskt på med både eksamenstimeplan og eksamenstid. Bortsett fra det var november en måned fullspekket med ulike happenings, og vi gjennomførte både fokusuke på lydnivå og vi arrangerte Maratonspin. NiH fitness convention gikk av stabelen i Oslo, Elen Thoresen hadde gjesteklasser på Portalen, og sist men ikke minst kom et av semesterets høydepunkt med julebord for de ansatte her i SiT Idrett!






Desember forbindes for mange kun med de to ordene eksamen og juleferie, i den rekkefølgen. Stressende dager og uker med alt for mye pensum som må pløyes gjennom, og så kommer heldigvis den etterlengtede juleferien. Som et lyspunkt i eksamenshverdagen laget vi en liten julehilsen fra oss i SiT Idrett til alle våre spreke og flotte medlemmer. Nytt av året var også desember-konkurransen vår på instagram, der seks heldige medlemmer stakk av med premier for de flotte bildene de la ut og delte :)




Hva er ditt beste minne fra treningsåret 2013?

Håper du er klar til å ta fatt på nok et sprekt og svett år med mye morro på agendaen her i SiT Idrett :) Jeg gleder meg i hvertfall veldig til 2014! 

Juleklem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar